Široko koristilo četiri kanapa za kran

I. Uvod. Četiri kanapna graba koja se uglavnom koristi sa dva kompleta lifta za bubanj ili kranom za kran, za uzimanje svih vrsta labave akumulacije, utovara, istovara, okretanja guranja itd. Prema stanju grabljivog materijala i potrebama korisnika, mi može oblikovati oblik sa zubima, ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu


I. Profil

Četiri konopca se uglavnom koriste sa dva kompleta lifta za bubanj ili kranom za kran, za hvatanje svih vrsta labave akumulacije, utovara, istovara, okretanja guranja itd. Prema stanju grabljivog materijala i potrebama korisnika, možemo dizajnirati oblik sa zubima, paralelno otvaranje i podvodno delovanje.

II. Radni princip

Svaka vrsta dizalice sa dve grupe motornih dizalica, a svaka grupna motorna dizalica vodi dvije užadne užad. One čine jednu grupu žičane užadi ukorenjene u ravnotežu za podršku; druga grupa žičane vrpce prolazi kroz dugačku šinu i donji snop, sakupljajući blok od kotača kao otvorenu i zatvorenu kantu.
Kada se posao započne, žičani užad je nosač za podizanje kante za grb na odgovarajućem mestu, a zatim isključiti nosač konopa, oslanjati se na mrtvu težinu doljeg zraka, primoravši dole dugu gredu, dok centar otvara tijelo grabljivice, kada se dva dodirna komada ušnih ploča udari zajedno, delovi tela grafa se otvaraju maksimalno. Prilikom otvaranja kante za zgrabljavanje povećavaju se srednji rastojanje škripca na dole i dole. Zatim se potporni konopac spusti, otvorena kanta za sakupljanje pada na zarobljene materijale iznad i pakuje se oko otvorenog i zatvaranja konopa, srednji remen džepa i središnje rastojanje središnjeg razmaka nadlakala dole se vraćaju u prvobitni položaj. Na taj način dovršite hvatanje materijala za hvatanje materijala. Na kraju, u isto vreme istovremeno se otvara i zatvara konektor za podizanje i zatvaranje, a kantica za zgrabu se podiže, prema kranu, pomeriti kanticu za zgrabljavanje u dvorište za ispražnjavanje, istovaraći materijal.

III. Tehnološki parametri

4-1.jpg

Napomena: Sve dimenzije i parametri koje nudi ovaj catakog su samo za referencu. Prava veličina zavisi od stvarnog proizvoda. Podijelimo tipove f našeg gvozdenog hvatanja po različitim vrstama materijala kako bi kupac mogao izabrati pravi tip na bazi praktičnog zahtjeva.


IV . Potrebne informacije za četiri klešta za kran

Hvala na provjeri i molim vas pomozite da podelite pitanja:

1. Koji je glavni grabljivi materijal? ()
2. Koji je kapacitet krana? ()
3. Koja je zapremina hvatanja? ()
Hot Tags: Široko je korišten 'Four Rope Grab' za kran, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, napravljeni u Kini

Upit

You Might Also Like