Vrhunski kranski motor visokih performansi

Motor za regulisanje brzine frekvencije frekvencije za dizanje motora i metalurgiju je rotor motor sa kaveznim kavezom. Kombinira tradicionalno podizanje jake tačke metalurških prednosti motora motora i frekvencije pretvaranja frekvencije, motor može ne samo da zadovoljava pokretanje frekvencije, kočenje, ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Pregled

Motor za regulisanje brzine frekvencije frekvencije za dizanje motora i metalurgiju je rotor motor sa kaveznim kavezom.

Kombinira tradicionalno podizanje jake tačke metalurških prednosti motornog motora i motora za konverziju frekvencija, motor ne samo da zadovoljava pokretanje frekvencije, kočenje, preopterećenje, obrnuto, ubrzavajući potrebe na radnom mestu, udar i vibracije, ipak mogu zadovoljiti potrebe kontrola pretvarača u funkciji, ostvaruje mekan početak, četiri kvadrantske operacije, itd., i time smanjuju uticaj na opremu i uštedu energije.

Nazivni napon motora je 380V, nominalna frekvencija je 50Hz

QQ snimka zaslona 20180228094520.jpg

Motor prihvata prisilni ventilacijski način hlađenja, što čini motor dobrim efektom disipacije toplote u širokom opsegu frekvencija.

Podešavanje nivoa izolacije i nivo zaštite motora je isti kao kod YZ i YZR.

Veličina instalacije motora je ista kao YZ i YZR motor, što obezbeđuje dobru zamenljivost.

Oblik motora prihvata novi dizajn, predivan i velikodušan.

H160 motor sa nezavisnim ventilatorom za hlađenje ventilatora da zadovolji zahteve hlađenja ventilacije na niskonaponskom opsegu.

Osnovna serija bez enkodera, prekidača prekidača itd. (Pogodna za kontrolu prekidača), koder, prekidač prekidača, kočnica itd. Može se instalirati prema zahtevu korisnika.

To je idealna snaga metalurgije i mašine za dizanje, koja se široko koristi u metalurgiji, dizanju, očuvanju vode i elektroenergetici.


Pics Inside Factory

201711141139258435345.jpg

Hot Tags: Vrhunski kranski motor visokog učinka, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, izrađeni u Kini

Upit

You Might Also Like