Visokokvalitetna kočna dizalica sa sigurnosnim zatvaračem, 30ton 50ton prilagođeni blok kuke krana

Visokokvalitetna kočna dizalica sa sigurnosnim zatvaračem, 30ton 50ton prilagođeni blok kuke krana

I. Kratak uvod visokokvalitetnog kovana dizalica sa zaštitnim kranom sa sigurnosnim zatvaračem, 30ton 50ton prilagođeni blok kukom krana Grupa kuka je najčešći tip alata za dizanje u dizalicama. On je visio na žičanu vrpcu mehanizma za podizanje kroz blok od škripca. Kuka je ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

I. Kratak uvod kukice za podizanje kobilice visokog kvaliteta sa sigurnosnom zatvaračem, 30ton 50ton prilagođeni kran
Grupa kuka je najčešći tip alata za dizanje u dizanju mašina. On je visio na žičanu vrpcu mehanizma za podizanje kroz blok od škripca. Kuka se najčešće koristi u ekstraktu, koji ima karakteristike jednostavne proizvodnje i jake upotrebe.


II. Klasifikacija kuke:
Kukica je podeljena na jednu kuku i dvostruku kuku prema obliku. Prema metodi proizvodnje, kran kran je podeljen na kovane kuke i lameliranu kuku.
1. Jedna proizvodnja kuke je jednostavna i jednostavna za upotrebu, većina njih se koristi u radnom okruženju težine manje od 80 tona; ako podizanje teže koristi često simetričnu dvostruku kuku.

image001(001).jpg


2. Lamelirana kuka napravljena od nekoliko komada ploča za oblikovanje reza zajedno, pojedinačno pukotina ploče je u redu za celu kuku, laminirana kuka ima visoku zaštitnu sposobnost, ali težina je veća, uglavnom se koristi u velikoj težini za podizanje ili podižući čelične burad dizalica.

image002(001).jpg


III. Crane Hook Odaberite za Trolley Single Gantry Crane:
1. Jedna kuka
Kapacitet: 5t, 6t, 10t, 12t, 16t, 20t, 25t, 32t, 40t, 50t, 63t, 80t, 100t, 125t, 160t, 200t, 250t.
Pojedinačna kuka ima jednostavan proizvodni proces, ali noseće opterećenje nije dobro, pa se obično koristi pod 80t dizanjem
2. Dvostruka kuka:
Kapacitet: 10t, 12t, 16t, 20t, 25t, 32t, 40t, 50t, 63t, 80t, 100t, 125t, 160t, 200t, 250t.
Ako je kapacitet podizanja teže, koristiće se simetrična dvostruka kuka.
3. Lamelirana kukica: Zakrivljena je od nekoliko čeličnih ploča za rezanje, pukotina na odvojenoj ploči neće uticati na celu kuku, a njegova sigurnosna karakteristika je bolja, ali ima veliku samotuđu, uglavnom se koristi u velikom kapacitetu ili podignuta rastopljenom čelični dizalice.


IV. Kupac Pakistan proveriti Hook:

image004(001).jpg


V. Drugi kupci dolaze za dizalice

image006(001).jpgVI. naše usluge
1. Obezbeđivanje besplatnog dela za brzo nošenje.
2. Niska naplata za nastavak održavanja kada je istekla garancija.
3. Ekskluzivna podrška inženjera u bilo kom trenutku.
4. Godišnja garancija za celu mašinu.
5. Mi možemo pružiti obuku krajnjim korisnicima.


VII. O Sinokocrane
Henan Sinoko Cranes Group nalazi se u rodnom gradu Crane - Changyuan, specijalno pozicionira se u "High End USER with High End Crane". Dobili smo licencu za proizvodnju dizalice A klase, licencu za instalaciju klase A klase, licencom za servis klase A klase. Takođe je prošao sertifikat sistema upravljanja kvalitetom ISO 9001: 2008.
Do sada smo izvozili kranove u Ameriku, Čile, Rusiju, Pakistan, Južnu Afriku, Jordan, Saudijsku Arabiju, Nigeriju, Iran, Mijanmar, Papuu Novu Gvineju, Zimbabve itd. Takođe su naši dizalice veoma popularni na domaćem tržištu, i koristi se u Jiangyin, provinciji Jiangsu; Cangzhou, provincija Shandong, Huainan, provincija Anhui; Hefei, provincija Anhui; itd.

image008(001).jpg

Dobrodošli pošaljite upit za nas.


Hot Tags: visokokvalitetni kovani kran za dizanje kukica sa sigurnosnim zatvaračem, 30ton 50ton prilagođeni kran blok kuka, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, napravljeni u Kini

Upit

You Might Also Like