Magnet za rukovanje željeznim šipkama

Dizanje elektromagneta je napravljeno za snažan magnetni magnetni krug i može probiti višestruke zračne praznine; Ima dovoljno usisavanja za drugu ploču. Prilagoditi se dizanju bandies; može podići i velike čelične poluge ili ingot kalupe.
Chat Sada

Detalji o proizvodu


Magnet za rukovanje željeznim šipkamaMagnet za rukovanje željeznim šipkama

Ovaj magnet za dijeljene šipke u čeličani ima posla sa gužvama kotrljajuće sekcije i čeličnim šipkama može biti opasan zadatak, a Sinokokranovi blisko sarađuje s čeličanom u cilju pružanja rješenja koje povećavaju efikasnost obrade operacija, povećanje sigurnosti i smanjenje štete na metalne strukturalne komponente.

Magnet za upravljanje metalnim šipkama dizajnirani su za snažan magnetni magnetni krug i može probiti višestruke zračne praznine; Ima dovoljno usisavanja za drugu ploču. Prilagoditi se dizanju bandies; može podići i velike čelične poluge ili ingot kalupe

crane magnet for handing steel bars rods

Osobine magneta za rukovanje metalnim barovima

jedan. dizanje elektromagnetiznog magnetnog sata, unutrašnji i vanjski magnetni Poljaci, gvozdeno jezgro i sastav usisavanja

2. zavojnica je postavljena u zapečaćeni kontejner napravljen od zvona i ne-magnetne zaštitne ploče i fiksirana sa izoliranjem nafte.

tri. cijela struktura je zavarena.

4. usvojiti pakovanje dvostruke linije.

elektromagnet visoke temperature koristi dupli sloj u sjajnoj izolaciji.


manget 21


Paket i dostava za "kran" za predaju štapova.

crane magnet 2
crane magnet 6

Profil kompanije:

Zašto odabrati Kinokranes

1. uvozno i napredna oprema proizvoda

2. profesionalni tehnièki tim i prodajni tim. Tim za entuzijaste i pacijente.

3. glavna radionica

"End girder radionica"

5.

Kontrola kvaliteta

Odjel za kontrolu kvaliteta kontinuirano provjerava radna mjesta od početka do završenja osiguranja da kvalitet koji mušterija očekuje je ugrađen u svaki posao.

Politika kompanije u održavanju odlične kvalitete zasnovana je na različitim osnovama za spominjanje; zadovoljstvo i povratne informacije klijenata, konkurentni rad, blagovremeno isporuku, kontinuirani napredak i učešće ljudi u svim fazama procesa.


Kino cranes客户来访 6

Qualification Honor


Hot Tags: magnet za čelične šipke, Kinu, tvornicu, proizvođače, dobavljače, napravljene u Kini.

Upit

You Might Also Like