MW5 Heavy Scrap Yard Metal Magnet za prodaju

MW5 Heavy Scrap Yard Metal Magnet za prodaju

MW5 Heavy Scrap Yard Metal Magnet za prodaju I. Magnet za otpadne metale za prodaju Specifikacije I. Uvođenje magneta za metalne otpatke na prodaju MW5 standardno podizanje starog čelika je novi proizvod nezavisnog pritiska naše kompanije. proizvod ima OEM fiksnu točku i kabel visoke kvalitete, te ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

MW5 Heavy Scrap Yard Metal Magnet za prodaju

 

I. Magnet za otpadni metal za prodaju Specifikacije

I. Uvođenje magneta za otpadni metal na prodaju

MW5 standardno dizanje otpadnog čelika je novi proizvod nezavisnog pritiska naše kompanije. proizvod ima OEM fiksnu točku i visokokvalitetni kabel, a magnetno polje je posebno pogodno za odvajanje zlata.

Karakteristike dizajna elektromagneta

1. Elektromagnet za podizanje usvaja posebnu strukturu magnetnog kruga, magnetno polje je jak, magnetni pol se raspoređuje razumno, a magnetni materijal može se sigurno i pouzdano podići.

2. Usvojite odličnu elektromagnetnu proizvodnju žice, smanjite gustinu struje proizvoda, efektivno kontrolirajte zagrijavanje i porast temperature proizvoda, čime se poboljšavaju performanse proizvoda.

3. Visokotemperaturni proizvodi usvajaju višeslojnu izolacijsku strukturu i koriste visoko kvalitetne izolacijske materijale kako bi učinkovito spriječili apsorpciju topline u zavojnicu.

4. Usvojiti vakuum ljepilo plovila, punjenje materijal može u potpunosti prodrijeti u zavojnicu, zavojnica i željezne jezgre, sat pokriti ljuske da formiraju cjelinu, toplina generirana od strane zavojnice može poslati, može poboljšati izolaciju performanse proizvoda i topline izvedbeni učinak.

5. kako bi se spriječilo da magnetni materijal radi u uvjetima visoke temperature, zavarivanje magnetnih materijala i nemagnetnih materijala je napuklo, a posebni materijali se koriste za posebnu obradu. Obezbedite kvalitet proizvoda.

 

II. Specifikacija magneta za otpadni metal za prodaju

Magnet Drawing.jpg

Lifting Magnet.png

III. Scrap Metal Magnet Cable Drum Design

Podizni magnetni kabel Drum.jpg


IV. Kako bismo Vam pružili najbolju ponudu u najkraćem roku, molimo Vas da u nastavku navedete kako biste odabrali model:

 

1. Koju vrstu materijala želite podići? Čelični komadi / čelična kugla / čelični kalup ili drugi?

 

2. Kakav kapacitet podizanja očekujete po vremenu?

 

3. Kakav je brend i model vašeg bagera? Šta misliš o zapremini nosača?

 

4. Snaga za bager je iz skladišta ili iz generatora?


V. Testiranje prije otpreme

Svaki magnet od Sinoko će proći strogi test prije isporuke. Sinoko mora biti siguran da je svaki magnet kvalitetan i da ima dobre performanse. Možda ste se zbunili oko:

 

1. Kako napraviti testnu izvedbu?

2. Kako ste u fabrici? 

VI. Customer Visit

Customer.jpg

 

Dobrodošli pošaljite nam e-poštu i dođite k nama.
Hot Tags: MW5 teški otpadni metalni magnet za prodaju, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, izrađeni u Kini

Upit

You Might Also Like