MW 5  Magnet za grejanje serije EOT za dizalicu EOT

MW 5 Magnet za grejanje serije EOT za dizalicu EOT

MW 5 Elektromagnetni magnet za otpad EOT Crane 1. Primjene magneta za otpad: MW 5 Kružni podizanje magneta pogodno je za prijenos ingota, čeličnih kuglica i vrsta čeličnih otpadaka. 2. Karakteristike magnetnog otpada: 2. 1 Usvaja poseban dizajn magnetnog kola koji ima veliki vazduh ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu


MW 5 Magnet za grejanje serije EOT za dizalicu EOT

Scrap Magnet-01.jpg


1. Primjer magneta za otpad:

MW 5 Zaštitni kružni magnet za dizanje je pogodan za prijenos ingota, čeličnih kuglica i raznih čeličnih dijelova.

2. Karakteristike magnetnog otpada:

2. 1 Usvaja adizajn specijalnog magnetnog krugakoje imaveliki zračni prostor i gustina magnetizma. Izrađena je od aluminijske žice, a zaštitna ploča od zavojnice izrađena je od valjane visoke Mn čelične ploče koja ima dobre karakteristike otpornosti na habanje i otporne na toplinu. Takođe ima karakteristikemala težina,mala potrošnja energije,visok kapacitet dizanjaidug rok trajanja.

2. 2 Ova serija imafina izolaciona struktura. Tretmani za izolaciju usisavaju vakuumski& ljepljivim punjenjem, koje je poboljšalo električne i mehaničke performanse zavojnica. Stupanj izolacije može doseći klasu specijalne C.

2. 3 Općenito prihvata režim upravljanja konstantnim naponom. Dalje može poboljšati nosivost ako se promijeni da bi se prihvatio način upravljanja nad pobudom.

2. 4 Sajednostavna pouzdanost strukture, pogodan je za rad sa svim vrstama opreme za podizanje.

3. Magnet za smeće Tri vrste za opciju:

3.1Tip normalne temperature(DC-220V TD-60%): za podizanje čeličnih ostataka normalne temperature.

3.2Tip visoke temperature(DC-220V TD-60%): za podizanje čeličnih ostataka visoke temperature ili podizanja čeličnih komada u okruženju sa visokom temperaturom. Posebno se koristi za podizanje čeličnih ostataka u peć za izradu čelika u čeličanima. Ovaj magnet može podnijeti čelične ostatke pod temperaturom 650 ° C.

3.3Visokofrekventni tip(DC-220V TD-75%): za podizanje čeličnih ostataka normalne temperature u visokim frekvencijama. Može se raditi efikasnije i češće jer je radni ciklus do 75%.

Sistem za kontrolu nad-uzbuđenja (DC 350 / DC 290 V / DC-200V) dostupan je i za magnet velike veličine ove vrste, kako bi se ubrzala struja, povećavala brzina i pojačao jači nosivost.

4. Magnet za otpadCrtež i specifikacija dimenzija

Scrap Magnet Overall Drawing.png

Lifting Magnet.png

5. Shema instalacije magneta za otpad

5. 1 Koristi se sa dizalicom:

Kompletan set ove opreme: MW 5 Zaštitni kružni podizanje magneta (za dizalice), Ispravljačka kontrolna oprema, Kabelska kolutica i Kabelski priključak. Jednostavna i laka za ugradnju. Možemo poslati instalacijski video koji će voditi vašu stranu.

Scrap Magnet  (2).png

Used Scrap Magnet-01.jpg


5. 2 Koristi se sa bagerom:

Kompletan set ove opreme: MW 5 Kružni podizanje magneta (za bagera), Upravljačka oprema i Set generatora.

Scrap Magnet  (3).png

Scrap Magnet  (1).png

7. Naša usluga

1. 1 4-mesečna garancija, kada se proizvodi proizvode kao fabrički, ili 1 2 meseca garancije posle instalacije i

puštanje u pogon dodataka za štetnike.

2. 2 Godišnja oprema - delovi obezbeđeni za održavanje održavanja.

3. Profesionalni tehnički štabovi pružaju instalaciju, puštanje u pogon i usluge obuke.

4 .Dostava sa engleskim korisničkim, ručnim, delovima, proizvodima, certifikatima proizvoda i drugim relevantnim potvrdama.

5 Tehničko nadzorno vreme.

6. Whatspp, line, wechat are availiabe, možete nas kontaktirati u bilo koje vrijeme na bilo koji način.


8 .O nama

Henan Sinoko Cranes Company Limited, smešten u industrijskom parku dizalica u mestu Changyuan, grad Xinxiang, Henan, Kina. To je najveća svjetska baza za proizvodnju opreme za dizalice. Sinokocrane se već od početka koncentriše na istraživanje i razvoj europske standardne tehnologije dizalica koja je jedna od najranijih kompanija za dizajn i proizvodnju europskih standardnih dizalica. Kroz dugogodišnji rad i upravljanje visokom efikasnošću, pridržavajući se principa „Lean Management, Advanced Technology, Fine Fabrication“, oslanjajući se na odličan kvalitet proizvoda, prvoklasne usluge, Sinokocrane osvaja poverenje i naklonost kupaca u zemlji i inostranstvu. Njegova prodaja je iz godine u godinu sve veća.


Dobrodošli, pridružite nam se.

Hot Tags: mw 5 serijski magnetni otpadni magnet za dizalicu, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, proizvedeni u Kini

Upit

You Might Also Like