KPX akumulatorska kolica za prijenos električne namotaje

KPX akumulatorska čelična zavojnica za prijenos električne košarice I. Čelična zavojnica za prijenos električne prijenosne košarice Opis proizvoda KPX električna prijenosna kolica napaja se od akumulatora, to je naše specijalizirano istraživanje, Jednostavno govoreći, to je električna kolica. U usporedbi s KPD-om, nema ograničenog ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

KPX prijenosna zavojnica za prijenos namotaja akumulatora KPX

image001 (001) .jpg

I. Električna čelična prijenosna košarica Opis proizvoda
KPX električna prijenosna košarica pokreće akumulator, to je naše specijalizirano istraživanje, jednostavno rečeno, električna je kolica. U odnosu na KPD, nema ograničenu udaljenost; U usporedbi s drugima, to je jednostavan rad i struktura, No, njegov glavni izvor napajanja je baterija, tako da ima ograničenje vremena, a skladištenje treba održavati jednom u redovnom vremenu, vijek mu dostiže oko 2,5 godine. je popularan u mnogim stranim zemljama poput Južne Afrike, Njemačke, Turske itd. Naša kompanija ima profesionalni tim i koristi napredniju tehniku da bi se napravila.


II. Primjene prijenosnih košarica električnih čeličnih zavojnica
Kutija za prenos ploča serije KPX može se koristiti u mnogim prilikama, kao što je industrijska grana (čeličani / metalurško polje); Hemijska industrija (industrija bakra); Radna linija; itd. zbog svoje jednostavne strukture, gde god da postoji u postrojenju ili montažnoj liniji postoji samo trag, a baterija se potpuno napuni, može se transportirati bilo gde. U poređenju sa KPJ, KPT, KPC, nije toliko komplikovano. U usporedbi s KPD-om, to nije tako strog zahtjev, pa je to i razlog zašto ga mnogi kupci vole kupiti.


III. Karakteristike proizvoda košarice za prijenos električnog čeličnog svitka

image003 (001) .jpg

1. Jednostavna struktura
2.Antieksplozija
3.Anti-visoka temperatura
4.Sigurni uređaji su instalirani
5. Prilagođavanje se može prihvatiti
6. Duži vek trajanja (oko 25 godina)
7.Velika startna snaga
8. Mali udarac na reduktor zupčanika
9.Niska napon


VI. Načelo rada košarice za prijenos električnih čeličnih zavojnica
KPX serija prenosnih kolica je na baterije. Akumulator se ugrađuje u kolica. Baterije su dovodile struju u DC motor preko električnog upravljačkog sustava. Na ovaj način možemo napraviti ravnu kolica da se pokrenu, zaustave, krenu naprijed, stražnji hod, prilagodimo brzinu i tako dalje.


V. Kako odabrati odgovarajuće prijenosne kolica?
Za odabir najprikladnije kolica za prijenos, molimo vas da navedete sljedeće podatke:
Prenos ili rukovanje matrial / teretom?
Koji vam je kapacitet potreban?
Ova kolica za prijenos rade na šinama ili tlu (podu)?
Vaš zahtjev za veličinom stola: dužina, širina i visina?
Šta kažete na trčanje?
Koliko radnih sati dnevno?


Hot Tags: KPX akumulatorska električna čelična zavojnica za prijenos, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, proizvedeni u Kini

Upit

You Might Also Like