Električna dizalica za dokazivanje eksplozije pendenta

Električna dizalica za kontrolu ekspozicije Pendent Control Električna dizalica I. Pendent Control Eksplozija dokaz Električna dizalica Opis proizvoda Eksplozija dokaz Električna dizalica je pogodna za područja gdje prenos eksplozije nije veći od ⅡB ili ⅡC i grupe temperature paljenja gasa ili eksplozivne mešavine ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Električna dizalica za dokazivanje eksplozije pendenta

11(001).jpg


I. Pendent Control Explosion Proof Električna dizalica Opis proizvoda
Ekspoziciona zaštita Električna dizalica pogodna je za područja gdje prenos eksplozije nije veći od ⅡB ili ⅡC, a temperatura grupe paljenja gasne ili eksplozivne mešavine pare i gasa nije
niži od T4.

To je oprema za podizanje malih dimenzija, koja se može montirati na jednoj boji, mostu, portalu i kranskom dizalicom, uz neznatnu modifikaciju, može se koristiti i kao vitlo. Široko se koristi u fabrikama, rudnicima, lukama, skladištima, prostorima za skladištenje tereta i prodavnicama, od suštinskog značaja za podizanje efikasnosti rada i poboljšanje uslova rada.


II. Struktura električnog dizanja eksplozije i glavnih dijelova eksplozije

22(001).jpg

1. Motor
Motor se koristi za vožnju trolejbusa i podizanje dizalice, brend našeg proizvođača je Kina poznati brend Nanjing poseban brend, ili kao vaš zahtjev.

2. Mjenjačnica
Menjač se koristi za dizanje podizača, ispod 16 tona kapaciteta uvek koristite menjač kružnog oblika, više od 16 tona kapaciteta uvek usvaja kvadratni oblik. Napravljen je od strane naše fabrike, svih zupčanika unutra kroz termičku obradu da bi dugo koristili život.

3.Rope vodič
Vodič za konoplje može urediti žičani užad za prebacivanje na bubanj uredno, kako bi se sprečilo nesmetano navijanje žičane vrpce. Imamo livenog gvožđa ili čeličnog užeta.


Hot Tags: električna dizalica protiv eksplozije, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, napravljeni u Kini

Upit

You Might Also Like