Visokokvalitetni visokokvalitetni niski troškovi CD tipa električna dizalica

Model CD Wire Rope Electric Hoist je mali uređaj za podizanje koji se može montirati na pojedine nosače, mostove, portalne dizalice i dizalice. Dizalica se takođe može koristiti kao vitlo ako je malo izmenjena. Široko se koristi u fabrikama, rudnicima, lukama, skladištima, robi, skladištima i prodavnicama radi poboljšanja rada ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Model CD Wire Rope Electric Hoist je mali uređaj za podizanje koji se može montirati na pojedine nosače, mostove, portalne dizalice i dizalice. Dizalica se takođe može koristiti kao vitlo ako je malo izmenjena. Široko se koristi u fabrikama, rudnicima, lukama, skladištima, robi, skladištima i prodavnicama radi poboljšanja radne efikasnosti i poboljšanja uslova rada.

Električni podizač CD-a je samo normalna brzina, kako bi se zadovoljila normalna aplikacija. Električna dizalica tipa MD za pružanje dve brzine: normalna brzina i niska brzina. Kod malih brzina, moguća je precizna opterećenja, ugradnja bučice, održavanje mašine i još mnogo toga.

Da bih zadovoljio potrebe velikih tonažnih podizanja, postavljam proizvodnju HC električnog dizalice. HC električna dizalica težinu od 16 tona do 100 t.

Hot Tags: visokokvalitetni visokokvalitetni niskotarifni cd električni dizalica, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, napravljeni u Kini

Upit

You Might Also Like