Električna dizalica sa užetom od CD-a s malim prostorom

Električna dizalica sa užetom od CD-a s malim prostorom

Analiza proizvoda Žičana užad električna dizalica mala je oprema za dizanje. Električno dizalo sa žičanim užetom ima prednosti kompaktne strukture, male težine, male veličine, snažne svestranosti dijelova i praktičnog rada. Može se samostalno instalirati na čelik u obliku slova I, a može se i ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Analiza proizvoda

Električna dizalica sa žičanim užetom mala je oprema za dizanje. Električno dizalo sa žičanim užetom ima prednosti kompaktne strukture, male težine, male veličine, snažne svestranosti dijelova i praktičnog rada.

Može se instalirati samostalno na čelik u obliku slova I, a može se instalirati i na električne ili ručne jednostruke, dvostruke grede, konzolne, portalne i druge dizalice. Motor uglavnom koristi konusni motor, automatski se zaključava nakon zaustavljanja mrtve točke.

CD1 električna dizalicaširoko se koristi u fabrikama, skladištima, pristaništima, elektranama, drvosečama i drugim prilikama. To je idealnija oprema za dizanje za dizanje i rukovanje predmetima.

MD1 električna dizalicaima dvije brzine podizanja: normalnu i malu brzinu. Kada radi na maloj brzini, može ispuniti zahtjeve preciznog utovara i istovara i stezanja kalupa za pijesak. Zahtjevi za fin rad, poput održavanja alatnih strojeva.

Stoga je opseg primjene električnih dizalica MD1 širi od područja dizalica CD1.

Uvjeti rada električne dizalice:

Temperatura okoline: -20 ° C ~ ~ 40 ° C

Sistem rada: srednji C25%

Teška klasa: JC40%

Kada se podizanje električne dizalice u srednjem radnom sistemu smanji za 30%, to je električna dizalica u teškom radnom sistemu JC40%.

Teški radni sistem JC40% električna dizalica koristi se kada je posao težak, a opterećenje je često na nominalnoj vrijednosti ili zahtijeva visoki faktor sigurnosti. Električni reduktor strukture dizalice: usvaja tri faze

Mehanizam zakretanja spiralnog zupčanika sa fiksnom osovinom, zupčanik i osovina zupčanika izrađeni su od termički obrađenog legiranog čelika, kućište kutije i poklopac kutije izrađeni su od visokokvalitetnog lijevanog željeza, čvrstog sklopa i dobrog brtvljenja. Reduktor je vlastiti dio

Izuzetno je pogodno za utovar i istovar.

Kontrolna kutija:Usvaja uređaj koji može isključiti glavni krug u nuždi, a ima uređaj sa zaštitom od udara gore-dolje i graničnikom požara o kako bi se osigurao siguran rad električne dizalice. Dug životni vijek električnih komponenata, koristite pouzdanu.

Žičana užad: GB1102-74 (6 * 37+1) Žičana užad za podizanje tipa X koristi se kako bi se osiguralo da osnova nije trajna.

Konusni motor za kretanje:Dizalni motor prihvaća veliki startni moment, asinhroni motor konične rotorske kočnice, nije potrebna vanjska kočnica. Stopa trajanja opterećenja motora je 25%, a motor koristi B ili F izolaciju,

Klasa zaštite motora IP44 / IP54o

Prekidač sa dugmetima: Ručno se upravlja lagano i spretno. Postoje dva načina upravljanja užetom i bežičnog daljinskog upravljanja

Glavne komponente električnog dizala sa žičanim užetom uključuju: reduktor, mehanizam za pokretanje, bubanj, uređaj za kuku, spojnicu, fleksibilni uvodnik struje kabela, čep itd.

Jedna je od najčešće korištenih dizalica u tvornicama, rudnicima, lukama, skladištima, teretnim dvorištima, trgovinama itd. Poboljšava efikasnost rada. Neophodne mašine za poboljšanje uslova rada.

Brzina podizanja električnog žičanog užeta je 8 m / min, a težina podizanja 0,5 do 32 tone. Dužina žičanog užeta može se prilagoditi prema zahtjevima kupca.

15Hot Tags: Električna dizalica sa niskim nadmorskim visinama od CD-a, Kina, tvornica, proizvođači, dobavljači, izrađena u Kini

Upit

You Might Also Like