CXSM Double Beam Open Winch Electric Overhead Crane Manufacturer

CXSM Double Beam Open Winch Electric Overhead Crane Manufacturer I. Brief Introduction of CXSM European Double Beam Open Winch Electric Overhead Crane Ova serija dizalice je nova vrsta dizalice napravljena zapošljavajući konfiguraciju uvoza, novi materijal i tehnologiju i ima osobine u laganoj težini,...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

CXSM Double Beam Open Winch Electric Overhead Crane Manufacturer

double girder gantry crane.jpg

I. Kratak uvod CXSM European Double Beam Open Winch Electric Overhead Crane
Ova serija dizala je nova vrsta dizala napravljena tako što zapošljava konfiguraciju uvoza, novi materijal i tehnologiju i ima značajke u laganoj težini, generaliziranju, očuvanju energije i zaštiti okoliša, besplatnom održavanju i visokotehnološkom sadržaju.
Rupski kran je glavni sastoji se od dvostrukih glavnih snopa, dva krajnja snopa, kolica, električnih dijelova.


II. Crane Features of Double Beam Open Winch Electric Overhead Crane

1. Struktura glavnog snoma

1) Glavna snopa koristi prisiljenje-šina kutija tip strukture, sa optimiziranog dizajna i lagane samo-težine.
2) Zavarivanje glavne snoe treba izvršiti na radnu platformu. Kako bi se izbjeglo izobličavanje glavne snop, naša kompanija usvaja U-oblik glavnog snop montažnog stroja s hidrauličkim formiranjem koji je osvojio nacionalni patent koji je osiguran da vertikalni stepen otklona između zglobnog ruba ukočenog i web ploče i gornjeg pokrivača ne bi trebao biti više od H/200, a također i efikasno smanjiti parcijalni val web ploče.
3) Hodnik za popravak rasporeda na pogonu strane krana duž smjera glavne snopu.
2. End beams
1) Materijal od end beam koristi Q345B čelik.
2) End snop je napravljen od jednokutnog čeličnog cijev ili čelične ploče zavarivanjem, gotova krajnja snop dobiti jednom pozicioniranje obrađeno na numeričku kontrolnu mašinu kako bi se osigurala tačnost dimenzije i fit tolerancija.
3) Svaka zavrsna snopa opskrbljuje se kotačima s dvostrukim kotačima s obručem dvostrukog kotača, baferom i uređajem za zaštitu od iskidanja iz tračnja.
3. Povezivanje glavne snoe i snomova kraja
Spojite glavnu snopu s zavrtnjacima kroz vijke s zavrtnjacima kroz vijke s visokom snagom koja je osigurana precizno i glatko trčanje dizalicu.
4. Provodni okvir dizalicu i kolica
Provodni okvir zapošljava modularni dizajn i koji se sastoji od vijaka u obliku slova U, spajajuće ploče i cijevi za cijev za cijev u obliku cijev, dužina i visina se mogu proizvoljno regulirati kao i laka instalacija.


III. Electric Protection of European Double Beam Bridge Crane
Ima kompletnu opremu, uključujući glavni prekidač za izolaciju, prekidač za prekidač za nuždu, zaštitu za kratki spoj, gubitak pritiska, nulti položaj, gubitak uzbuđenja, preko struje i preko brzine, što u dovoljnoj mjeri prvo provodi začeće sigurnosti


Hot Tags: cxsm dvostruka snop open winch električni nad glavom dizalica proizvođač, Kina, tvornica, proizvođači, dobavljači, napravljeni u Kini

Upit

You Might Also Like