CXSM Europska vitla sa podiznim kolicima dvostruka gredna dizalica 20 tona 25 tona 30 tona 35 tona 40 tona

CXSM Europska dizalica za podizanje vitla s dvostrukom gredom nadzemna dizalica 20 tona 25 tona 30 tona 35 tona 40 tona Kratki uvod: Europska dizalica je visokokvalitetna nadzemna dizalica, ona je u Kini domaći korisnici dizalica saželi domaću dizalicu (od sovjetske dizajn i proizvodnja ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

CXSM Europska vitla sa podiznim kolicima dvostruka gredna dizalica 20 tona 25 tona 30 tona 35 tona 40 tona

11 (001) .jpg


Kratak uvod:
Europska dizalica je visokokvalitetna nadzemna dizalica, ona je u Kini domaći dizalice rezimirale domaću dizalicu (od sovjetske tehnologije dizajna i proizvodnje) pouzdanu, svestranu, niske cijene, u kombinaciji s naprednom tehnologijom Europe Crane, kompaktnom strukturom, lagana težina, ušteda energije, niska razina buke i ostale karakteristike, u skladu s Kinom korištenjem karakteristika zahtjeva mostovnog dizalice, što je jasna potražnja na tržištu, nova je definicija mostarske dizalice visokog razreda.
Koncept evropskih dizalica nastaje posljednjih godina u industriji, svrha se razlikuje od takozvanih domaćih, sovjetskih (sovjetskih), tradicionalnih dizalica. Uglavnom uključuju: mostovne dizalice, nadgradne dizalice, konzolne dizalice, eksplozijske dizalice i druge industrijske dizalice.
Continental dizalice temelje se na europskom laganom i modularnom konceptu dizajna i naprednom proizvodnom procesu, tako da cijela dizalica kompaktna, lagan rad, gubitak težine, smanjenje visine, ušteda energije, uvelike smanjuje troškove izgradnje dizalice i operativne dizalice. ukupni kvalitet i performanse dizalica. Continental dizalice postat će glavni tok razvojnog dizalica i tržišne potražnje.

Glavne prednosti europskih dizalica mogu se podijeliti u nekoliko aspekata:
1, smanjite ulaganja kupca, iskoristite u potpunosti biljni prostor, poboljšajte efikasnost proizvodnje
Novi europski proizvodi za dizalice s laganom težinom, malim pritiskom na točkovima, niskom opremom, kompaktnom strukturom, malim dimenzijama, korištenje međunarodne napredne tehnologije, od automobila, krajnjeg snopa do glavne grede koriste se najrazumnijom strukturom, lakši od klasičnih kranovi. Stoga, da biste zadovoljili iste potrebe u slučaju, možete smanjiti visinu postrojenja da biste smanjili veličinu poprečnog presjeka noseće grede da biste smanjili nosivost nogu i pilota, smanjujući trag, zahtjeve za klizanje napajanja, omogućavajući korisnicima postrojenja i podizanje opreme Ukupna investicija je smanjena.
2, kombinacija dobrih, više specifikacija, asortiman proizvoda je potpun, možete pokriti većinu potreba kupaca
Domaći tradicionalni parametri performansi za dizanje automobila relativno su jednostavni, nosivost od samo 5t-100t, radna razina je općenito M5, M6 dva, brzina podizanja i trčanja može se odabrati mali raspon, metoda upravljanja je relativno unazad, loše performanse upravljanja, korisnik Odaberite uzak raspon, morate dodati neke posebne značajke koje je često teško ispuniti;
3, sigurna i pouzdana, napredna koncepcija dizajna, zrela tehnologija koja osigurava dizajn proizvoda
Prema kineskom nacionalnom "kodeksu dizajna dizalica" GB / T3811, "pravilnicima o sigurnosti dizalica" GB6067 i drugim relevantnim standardima, u kombinaciji s "evropskim specifikacijama dizalica", sigurnost opreme za dizanje strogo se izračunava kako bi se osiguralo poštovanje standarda i propisa. Proces dizajniranja proizvoda, podizanje, prijenos, kočenje, rad, električna i druge ključne institucije za optimizaciju konopa, remenica, kočnica i drugih sigurnosnih komponenti strogo izračunati opremu kako bi se osiguralo da je vodeći dizajn siguran i pouzdan. U dizajnu upotrebe SOLIDEDGE i ostalih trodimenzionalnog razvoja softvera za dizajn i softverskog mehaničkog analiziranja konačnih elemenata, upotrebe napredne standardizacije, modularnog i laganog koncepta dizajna, operacija modeliranja proizvoda u kombinaciji s praktičnim iskustvom kako bi se osigurala optimizacija strukture proizvoda i sigurnost je pouzdana. Svaka nova tvrtka proizvodit će prototipsku proizvodnju i samostalni test tipa proizvoda, u vrsti ispitivanja kako bi potvrdila i dobila dozvolu proizvodnje na tržište.
4, napredna tehnologija upravljanja i visokokvalitetne ključne komponente kako bi se osigurale izvrsne performanse dizalica
Primjena tehnologije pretvorbe frekvencije čini proizvod boljim performansama, regulacijom frekvencije podiznog mehanizma, dobro rješenje za uobičajeno opterećenje podiznog tereta, kočnica za podizanje nije glatka, kuka za klizanje kočnice i druge nedostatke, kako bi se osiguralo da dizalica ne može biti Početni udar, kočnica bez brzine; radni mehanizam pretvorbe frekvencije, može se postići proces rada dizalica dizalica bez utjecaja kočnice, višestruko pogon glatko sinkrono ubrzanje i usporavanje, postići nesmetan rad dizalice, dok je u mogućnosti da prevlada zajednički rad dizalice iz Brake prouzrokovana udarima konstrukcije dizalice i postrojenja, vibracijama i rezultirajućim operacijama nagiba dizalice. Lagan rad karoserije dovest će i relevantne dijelove (reduktor, kočnica, spojnica, motor) da poboljšaju stanje, uvelike poboljšavajući njegov radni vijek. Izvrsna upotreba ključnih komponenti (reduktor, kočnica, spojnica, motor) i tehnologija regulacije frekvencije kako bi se osiguralo da radna buka opreme bude manja od 74dB, radne performanse opreme znatno su poboljšane na temelju dobrog poboljšanja pogonskog pogona Radno okruženje i radno iskustvo.
5, pouzdane performanse, niska stopa kvara, smanjuju troškove korištenja i naknadnog održavanja
Kao CXT serija europskih dizalica s laganom težinom, visokom kvalitetom, visokim performansama i drugim karakteristikama, dok će se tvrtka zasnivati na stvarnim potrebama kupaca, kupci s najboljim rješenjem, u usporedbi s tradicionalnim od iste težine, istim raspon i isti nivo rada Podizne opreme u procesu potrošnje energije može se smanjiti za više od 30%, mogu uštedjeti operativni troškovi kupaca, ali i u skladu s nacionalnom zaštitom energije i industrijskom politikom, te zbog toga što tvrtka dizalica koristi modularni dizajn i izvrsne ključne komponente, čime se radno vrijeme Crane-a bez problema povećava, povećan je ciklus zamjene dijelova, značajno smanjujući troškove održavanja dizalica. U isto vrijeme oprema koja koristi sistem kontrole frekvencije, agencije neometano rade, utjecaj malog, niskog šuma, uvelike poboljšavajući udobnost procesa rada kupca.
6, inteligentna oprema, izdvojite razna funkcionalna sučelja kako biste olakšali funkcionalno proširenje:
CXSM europska dizalica može biti integrirana inteligentni monitor, elektronički zamah, daljinsko nadgledanje i druge mogućnosti, kako bi se osigurala upotreba performansi opreme te praćenje i održavanje. U isto vrijeme oprema pruža različite funkcionalne rezervacije sučelja, kupac može, prema potrebi, kroz rezervirano sučelje povećati funkciju, povoljno i brzo udovoljiti uvjetima potražnje.


Hot Tags: cxsm europska vitla sa podiznim kolicima dvostruka gredna dizalica 20 tona 25 tona 30 tona 35 tona 40 tona, Kina, tvornica, proizvođači, dobavljači, proizvedeni u Kini

Upit

You Might Also Like