CXSM Top Running Micro Speed Sway Control Dvostruki nosač krana 50 Ton ~ 250 tona

CXSM Top Running Micro Speed Sway Control Dvostruki nosač krana 50 tona ~ 250 tona Top uvodni dvostruki nosač krana uvod: Evropski mostni kran 50 ~ 250ton ima kompaktnu strukturu i odlične performanse, a u najvećoj mjeri smanjiti kočnicu za ograničenje vožnje, poboljšati upotreba prostora ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

CXSM Top Running Micro Speed Sway Control Dvostruki nosač krana 50 tona ~ 250 tona
Vrhunska vožnja dvostrukog nosača dizalica:
Evropski mostni kran 50 ~ 250ton ima kompaktnu strukturu i izvrsne performanse, a maksimalnu smanjivanje kočnice za ograničenje vožnje, poboljšava brzinu korištenja prostora, ali također omogućava korisnicima smanjenje troškova investicija.

Mikro brzinska kontrola prednosti dvostrukog nosača krana:
Evropska dizalica za mostne dizalice je lagana, mala i male u pritisku točkova. U poređenju sa tradicionalnom kranom za kran do graničnog zida minimalne udaljenosti, minimalna visina, evropski mostni kran je više blizu tla, visina dizanja je veća, stvarno povećanje postojećeg objekta efikasan radni prostor. Manje zgrade znače značajnu uštedu u inicijalnim investicijama u izgradnju, kao i dugoročno grejanje, klimatizaciju i ostale troškove održavanja.
Kontinentalni mostni kran kao važna logistička oprema, proizvodnja ili neuspjeh izazvan gubitkom je nemerljiv, Sinoko kran plati veliku pažnju na kvalitetu proizvoda, biće vaš najbolji izbor u oblasti industrije.

Jaka i jedinstvena dizalica za zahtevne procese
Dizalica Sinoko je električni krovni dizajn sa otvorenim winchom koji je pogodan za zahtevne primene procesa. to pomaže u poboljšanju produktivnosti, energetski je efikasan i jednostavan za korištenje. Upravlja aplikacijama za teške uslove rada glatko i lako, u širokom spektru industrija.
Jednostavno prilagođena višestrukim konfiguracijama, može da podigne bilo šta od 6,3 tona do 160 tona, a do 320 tona sa dva trolleja. Ali stvarna snaga u dizalici leži u modularnom dizajnu, jer razumemo da imate jedinstvene potrebe za dizanjem. Mi vam pružamo izbor i fleksibilnost kao nikada ranije.

Ugrađena izuzetna prilagodljivost
Uvek je prilagođen vašim specifičnim zahtevima. Modularni dizajn kolica omogućava širok spektar rasporeda specifičnih za aplikacije i olakšava održavanje.
Podešavanje procesa je jednostavno sa punim opsegom brzina. Prošireni opseg brzine (ESR) optimizira brzinu krana izračunavajući najbolju brzinu dizanja na osnovu opterećenja. To znači visoku tačnost pri sporim radnjama i kraćim ciklusima prilikom brzog kretanja.


Hot Tags: CXSM gornji upravljač mikro brzina kontrola krila dvostruki nosač krana 50 tona ~ 250 tona, Kina, tvornica, proizvođači, dobavljači, napravljeni u Kini

Upit

You Might Also Like