FEM standardne niske održavane čiste sobe dizalice

FEM standardne niske održavane čiste sobe dizalice

Sinoko dizalica u čistoj sobi i pretpostaviti da funkcije na zdravlju mogu zadovoljiti najstrožije zahteve i 100% čistu operaciju.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Uvod u proizvod:

U elektronskoj radionici, preciznoj instrumentalnoj radionici, radionici, radionici i ostaloj prehrambenoj i farmaceutskoj industriji, whiteromovim dizajnom, Sinoko dizalicom u čistoj sobi i pretpostavljaju da funkcije na zdravlju mogu zadovoljiti najstrožije zahteve i 100% čistu radnju. aktivno se bavi razvojem i izgradnjom inovativnih, sigurnosnih, čistih i efikasnih rešenja za dizanje, razvio niz električnih dizalica za čistu sobu u čistim prostornim okruženjima. Strogo izaberemo materijale i delove kako bismo osigurali da naši proizvodi izbegavaju sve vrste zagađenja Naša dizalica i pogon su u potpunosti napravljeni od nehrđajućeg čelika, potpuno zapečaćene pogonske konstrukcije, koristeći žičanu užetu Dyneema vlakana i transportne trake, površina cele opreme je glatka i lako se čisti, tako da može ukloniti prašinu u bilo kom trenutku. čista oprema za podizanje, kupci mogu lako smanjiti rizik od zagađenja, ali i maksimizirati mogućnost izbjegavanja nepodobnih proizvoda .


Funkcionalne karakteristike:

Kompaktan dizajn

Očistiti prostor za podove je uvek teško održavati i očistiti. Mi koristimo modularni dizajn i druge napredne dizajnerske koncepte i dobijamo strukturu gotovo ograničene kompaktne tikve i automobila. Ukupna visina između vrha automobila i dna kuke je takođe dovoljno čvrsta da bi postigla vrhunac, ali ipak podiže istu težinu kao i automobil sa mnogo većom veličinom. Inženjerski dizajn komponente čini automobil podizanjem istog visinskog opterećenja iz različitih pravaca, što pruža idealan radni prostor za operatere i operatere. Sa gore navedenim planom vožnje, opseg liftinga i transporta robe može doći do bilo kog ugla u radionici za čišćenje.

tačan

Glatko i tačno funkcionisanje električnog dizalice u čistoj sobi Paavo osigurava da komponente izbegavaju vibracije i fluktuacije svoje ili okoline. Iako je parkiran u vazduhu, sofisticirana pogonska tehnologija garantuje potpunu kontrolu nad robom. Sigurno redundantni AC upravljački sistem čini aparat potpuno apsolutno siguran. Veoma mali dizajn obrtnog momenta i struktura visoke čvrstoće osiguravaju odlične performanse naše opreme.

pouzdan

S obzirom na odgovarajuće rizike u čistom prostoru, Paavo uvek usvaja visoke sigurnosne mjere kako bi osigurali pouzdane performanse lifting opreme. Pratimo striktne zahteve i standarde kako bismo osigurali da klijenti uživaju u najsigurnijim performansama. Zahvaljujući mogućnosti ispunjavanja strogih zahteva različitih vrsta čiste sobe, čista prostorija na specijalnom električnom dizalicom može se koristiti u elektronskoj radionici, strogoj preciznoj instrumentnoj radionici radionice, farmaceutskoj radionici, zanatskoj radionici posvećenoj prašini.

Hot Tags: fem standardne dizalice sa čistim kabinama za održavanje, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, izrađeni u Kini

Upit

You Might Also Like