Kontejnerski dvori Brza brzina kontejnera Utovaranje gantarnog krana sa posipačem kontejnera

Kontejnerski dvori Brza brzina kontejnera Utovar utovarivača sa kontejnerom Spreader Kratak uvod: Kontejnerski dvori Portalni kranovi se široko koriste u velikim tonažnim terminali i kontejnerskim vezovima, utovar i istovar broda i rukovanje teretom, prevoz, slaganje ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Kontejnerski dvori Brza brzina kontejnera Utovaranje gantarnog krana sa posipačem kontejnera
Kratak uvod:
Kontejnerski dvori Portalni kranovi se široko koriste u velikim tonažnim terminalima i kontejnerskim vezovima, utovarnim i istovarnim brodovima i prijenosu tereta, prijevozu, slaganju i drugom otvorenom prostoru.

image001.jpg


Kratak opis karakteristika ovog kranskog utovarivača kontejnera

image003(001).jpg

(1) automobil: cela mašina sa jednim automobilom, uključujući mali ram, agencije za upravljanje kolima i agencije za dizanje i vozačku sobu, sobu, električnu sobu.
(2) napajanje: kolica sa napajanjem na kablovima, napajanje za napajanje 380V / 220V, 50HZ trofaznog napajanja naizmeničnom strujom.
(3) portalni kran veličine: dužina × širina oko 60.5m × 18.0m, efektivna dužina ruke je 12.5m.
(4) vozačka soba: prostorija vozača i automobil sa potezom, kako bi se izbjegao sudar s teretnim rotorom i rasipačem. Prozori sa obe strane kabine mogu se otvoriti, zatvoriti, zatvoriti i zatvoriti, a prostrani, udobni, sa dobrim vidom, transparentnošću i umerenim prostorom, lako rukovati i nadgledati rad i održavanje. Kabina je opremljena odgovarajućim osvetljenjem, hlađenjem, grejanjem (klima uređajem). Brodske dizalice sve agencije su u manipulaciji vozačkoj sobi.
(5) Električna soba: Kran ima sobu, prostorija je za održavanje opreme sa potrebnim prostorom, opremljen električnim dizalicom (visi i može se pomerati horizontalno u okviru pokrivanja) za pomoć u održavanju. I soba sa odgovarajućim osvetljenjem.
(6) Spoljašnje noge, glavne grede, završne grede, mali okviri i ostale glavne komponente vara bez pukotina, šljaka, ne topljenje i ostali oštećenja, te izvođenje ispitivanja bez razaranja. Oblik i kvalitet zavara su u skladu sa zahtevima relevantnih specifikacija.
(7) elektrode za zavarivanje koje se koriste u zavarivacima, žicu za zavarivanje i fluksu, sa zavarivačkim materijalom za prilagođavanje i u skladu sa zahtevima relevantnih normi.
(8) Glavni delovi: površina kuka glatka, bez skidanja, akutni ugao, burr, pukotina, spaljeni i drugi nedostaci, zabraniti upotrebu metode zavarivanja radi uklanjanja nedostataka, uz rentgensku inspekciju da napravi rekord. Faktor sigurnosti žičane vrpce ne manje od 6, pored žičane vrpce u skladu sa odredbama relevantnih normi, imamo sertifikat fabrike. Odnos prečnika koluta do prečnika žičane vrvi ne sme biti manji od 18, a kolut ne sme da se kreće. Žičani užad je pouzdano fiksiran na kolut i lako se zamjenjuje. U upotrebi, žičani užad ne sme se preklapati. Odnos prečnika vretena do prečnika žičane vrpce nije manji od 20. Žleb kolotur je glatka i glatka, bez pukotina ili oštećenja žičane vrpce. Kutija ima uređaj koji sprečava skakanje iz žleba. Kočioni dijelovi bez pukotina, bez plastične deformacije opruge, okretanje fleksibilne rotacije, kočnica ima frekvenciju rada u skladu sa kapacitetom toplote. Zupčanici, ležajevi, tačke podmazivanja koristeći centralizovanu jedinicu za podmazivanje. Mesto tačke podmazivanja je sigurno pristupiti.
(9) električna oprema: frekvencija domaćina 50HZ, napon od 380V / 220V trofaznog napajanja, do električne prostorije sa napajanjem kabla. Automobil treba napajati pomoću sigurnosnog klizača sa opsegom fluktuacije napona napona od + 10%, - 15%, u okviru koje svaka električna oprema može normalno da radi. Portalni kran tri seta ustanova koristi se 380V napon trofazni AC asinhroni motor, a za toplu i vlažnu vrstu. Pomoćni prekidač za napajanje opreme, zaštita od kratkog spoja, zaštita od napona i nulta zaštita, zaštita od prenapona, uzemljenje i drugi električni zaštitni uređaji. Glavne električne komponente (inverter, PLC) koriste Siemens, Mitsubishi, Shi Naide, proizvode ABB brenda.
(10) osvjetljenje, signal i komunikacija: portalni kran sa normalno osvjetljenjem i prenosnim osvjetljenjem, prostorija vozača i prostorija motora, električna prostorija i posebno osvetljenje staze nije ništa manje od zahtjeva propisa o sigurnosti dizalica, pored toga, površinsko osvjetljenje, razna oprema za osvetljenje treba da uzme u obzir šokove, mere vlage. Portalni kran ima signal koji pokazuje ukupan status razdvajanja moći, kao i potrebni signal greške ili alarmni signal. Različiti signali se postavljaju samo u vozaču ili osobi koja se tiče vizije, saslušajući mesto. Portalni kran je opremljen setom radio interfona između vozača i radne površine.
(11) Bezbednosna zaštita:
Portalni kran postavlja sledeće sigurnosne stražare:
Limiter preopterećenja: sa ograničenjem preopterećenja i izdao zabranjeni signal alarma.
Limit limita za ograničenje položaja: Podesite graničnik granične granice i postavite signal alarma.
Graničnik ograničenja položaja pogona: veliki, mali automobil postavljen je uređaj za zaštitu granične pozicije.
Uređaj za zaštitu lanca i uređaj za penjanje: pristup kanalu kanala vozača, postavite uređaj za zaštitu lanca. Kada su vrata kabine otvorena, veličina portalne dizalice nije dozvoljena. Mašina se koristi za otvoreni vazduh, postoji ne-radno stanje kako bi se sprečile vjetrovići uređaja, uređaja za mehanički priručnik i istovremeno sa zaštitom lanca.
Ploča za čišćenje: uređaj za upravljanje kola na ploči za pomeranje uređaja, ploča za pomeranje sa površine šine nije veća od 10mm.
Buffer: veličina vozila je opremljena puferom, sa apsorpcijom radnog tijela energije i smanjivanjem uticaja dobrih performansi, zaštita sile sudara je manja od trenutnog standardnog obračuna. Središte kolica je 0,76 mm od vrha staze.
Zaštitni poklopac: izložen portalni kran, postoje mogući delovi aktivnosti, opremljeni su zaštitnim poklopcem, mašinom posvećenom polaganju polaganja kablova za napajanje, plus poklopac kišnog poklopca kablova.
(12) Slikanje i zaštita: dijelovi portalne krane u špijunskom pečenju da se bore, a zatim boju. Pre nego što napustite fabriku, uradite sve izložene površine mera zaštite od rđe. Debljina korozionog perioda ne ulazi u strukturni proračun. Boje boja i uzorke boje, pored ispunjavanja odgovarajućih standarda, dobićemo i vaše odobrenje.
(13) Ukupni preload: portalni kran u fabrici za automobil (izuzev žičane vrpce), rack, kolica, odnosno unapred instaliran, provjerite integritet dijelova i veličinu ispravnosti i unaprijed označeni.
(14) Tvornički pregled: rad portala i konstrukcija dizanja ispita bez tereta, konstrukcija dizanja u kućištu bez konopca. S obzirom na to, da započne strukturu, za pozitivan i povratni radni test, kumulativno vrijeme za više od 5 minuta, struktura radi normalno. Može biti vaš vlastiti inspekcijski odjel za inspekciju kvalifikovanih proizvoda i izdati izveštaj o testiranju.
(15) instalacija na licu mesta: napravili smo praktičnu instalaciju odobrenih inženjera građevinske organizacije. Podizanje garažnog dizalice na mestu, ugradili smo kolica na postavljanje veličine staze, nadmorska visina za ponovno testiranje. Ako rezultati ponovnog ispitivanja ne zadovoljavaju zahteve JIJ244-95 "standarda za inženjering instalacije inžinjeringa opreme za injektiranje opreme", prijavljeni inženjerskoj verifikaciji, od strane izvođača pruge da se ispravi, a zatim ugraditi portalni kran. Položaj podizanja da bi se zadovoljio proces dizanja krana ne uzrokuje deformaciju ili gubitak opreme ili komponenti. Tolerancije za instalaciju nogu nosača portala, glavnog nosača, upravljačkog mehanizma, mehanizma za podizanje i dijelova ispunjavaju zahteve JTJ244-95 "Standard za inspekciju i standarde za proveru kvaliteta u luci" i druge relevantne regulatorne zahtjeve.
(16) ispitivanje na terenu: instalirana je kontejnerska kran-kran, u skladu sa zahtevima "specifikacija i pravila za testiranje dizalica" GB5905-86, ispitivanje kvalifikovanog kranskog krana, ispitivanje statičkog opterećenja i dinamički test i svi ostali testovi.
(17) Vijek trajanja: Kontejnerski utovarni portalni kran vek od 20 godina.
(18) Specifikacije i standardi: dizajn portala, proizvodnja, ugradnja, ispitivanje i puštanje u pogon. Pored ispunjavanja tehničkih uslova, ali i primene "specifikacija dizajna dizalice", GB6067-85 " "Industrija je povezana sa svim normama, normama i standardima, tehničkim uslovima kao što su neusaglašeni sa zahtevima strožije primene.


Hot Tags: kontejnerski dvorišni brzi kontejner za utovar kontejnerskog dizalice sa kontejnerom, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, izrađeni u Kini

Upit

You Might Also Like