Dvostruki nosač oklopnog dizalice

Pregled kardanske dizalice: Naš namjenski oklopni dizalica dizajniran je za izgradnju šljake metroa ili metroa, kao i transport opreme. Prema zahtjevima građevinske i prateće opreme, nosač dizalice će se štititi automatski, šljake, automatski ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Pregled kardanske dizalice:
Naš namjenski oklopni dizalica dizajniran je za gradnju šljake i metroa za izgradnju tunela i prijevoz opreme. Prema zahtjevima građevinske i prateće opreme, portalni kran će štititi automatski šljaku, automatsku šljaku, automatsku cirkulaciju, kako bi dovršio konstrukciju tunela koji su uključeni u radove na pretoku materijala. Pored dovršetka šljake, ispuštanja šljake, ali i za dovršetak dijelova tunela, podizanje štitnika, radovi izgradnje i montaže. Cijelo tijelo sastoji se od konstrukcije okvira, sustava za dugotrajno kretanje, sustava putovanja kolica, sistema za podizanje kolica, rotirajućeg mehanizma kolica, mehanizma za spuštanje kotača, mehanizma za okretanje okretnog mehanizma, električnog upravljačkog sustava, sigurnosnog alarma, upravljačkog sustava PLC-a.
Mehanizam za podizanje kolica može se okretati za 180 °, kako bi se ispunio različiti smjer šljake konstrukcije, posebni zahtjevi koje određuje građevinska jedinica.
Dizalica je serija proizvoda koja je dizajnirana od težine, raspona, visine podizanja, brzine podizanja itd. Prema stvarnoj upotrebi uvjeta za određivanje.


Karakteristike portalnog dizalice sa štitnikom metroa:
Dizalica s dvostrukim nosačem konstrukcije sa štitom 100t 130t 100 + 100t 400t
1. 3 fazni AC 50HZ 380V
2. Temperatura u radnim okruženjima je -20 ~ +45 stepeni i. Max. Relativna vlaga mora biti manja od 95% (sa kondenzacijom);
3. brzina vjetra mora biti manja od 20m / s;
4. Radno odsustvo: A3, A4;
5. Dostupni su posebni zahtjevi.


Hot Tags: dvostruki nosač oklopnog dizalice, Kina, tvornica, proizvođači, dobavljači, proizvedeni u Kini

Upit

You Might Also Like