Željeznička kompanija Projektno inženjerstvo Sidrena vitla za dizanje kranova za izgradnju železnice

Željeznička kompanija Projektno inženjerstvo Sidrena vitla za dizanje kranova za izgradnju željeznica Kratak opis: Žičara za dizanje kukica za dizanje kormila može biti dizajnirana kao jednosmjerni granični kran ili dvostruki granični kran. Glavna primena portalne dizalice za železnicu ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Željeznička kompanija Projektno inženjerstvo Sidrena vitla za dizanje kranova za izgradnju železnice
Kratak uvod:
Žičara za dizanje kukica za dizanje žičare bi se mogla dizajnirati kao jednoslojni portalni kran ili dvostruki granični kran. Glavna primena portalne dizalice za izgradnju pruga podiže grede mosta. Inženjerstvo železničke kompanije Inženjering žičare za podizanje grede može podizati montažnu gred sa 2 dizalice zajedno, može biti i jedini dizalica sa dvostrukom podiznom kuku za podizanje montažnog greda, dva lifta istovremeno podizanje grede sa opšte težine 450 tona, pojedinačno podizanje sa greda. Težina je obično do 900 tona. Opremljen je nogama za hodanje, kranskim mostom i opremom za dizanje krana, možete postići sveobuhvatno mehanizovano delovanje. Uglavnom se koristi za podizanje prefabrikovane grede sa platforme snopa na stol. Nakon što se završi održavanje montažne grede, ona se podiže sa zraka na snop kamion. Budući da oprema za podizanje greda može da dovrši montažu i demontažu mašina. Ali i za izgradnju pristaništa suvog mosta.


Tehnički zahtjevi portala za podizanje žičara:
1, mehanizam za podizanje i pogonski mehanizam koji radi u maloj brzini, kako bi se poboljšala tačnost poravnanja snopa prefabrikacije i smanjio uticaj na strukturu greda.
2, greda unutar prostora treba da bude dovoljno velika da zadovolji podizanje montažnih greda i sklapanje sklopa mašine. (Cena mašine za pole)
3, glavna čelična konstrukcija treba da zadovolji snagu, krutost, stabilnost pod pretpostavkom razmatranja demontaže i transporta.
4, korištenje dva dizalice za podizanje montažnih greda mora zadovoljiti dva sinkronska operacije.


Mere predostrožnosti za rad i održavanje:
1, operater dizalice za obuku, kvalifikovan pre indukcije.
2, strogo u skladu sa zahtevima za dizanje krana, operativne procedure za rad.
3, mehanički uređaji, električna oprema i sl., Trebalo bi da imaju redovnu kontrolu i održavanje.
4, utvrdili su da se svi problemi, Gantry crane treba isključiti dok se problem ne ukloni.


Hot Tags: projektovanje inženjerske radionice za željezničku konstrukciju dizalice za dizanje kormila za izgradnju željeznica, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, izrađeni u Kini

Upit

You Might Also Like