Truss tip dvostruki nosač čelične konstrukcije željeznički putnički kran za podizanje betona

Čelična konstrukcija Konusni nosač sa dvostrukim nosačem Željeznički putnički kran za betonsku konstrukciju Kratki uvod: Željeznička greda sa dvostrukim nosačem putnički nosač krana obično kreće dugo na zemlji željezničkom prugom. Napajanje je kabelski bubanj sa fleksibilnim kablom. Mogle su je dizajnirati obe strane ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Truss tip dvostruki nosač čelične konstrukcije željeznički putnički kran za podizanje betona
Kratki uvod o željezničkoj konstrukciji željezničke putne dizalice
Putnička dizalica s dvostrukim nosačem obično kreće dugim putovanjem po zemlji željezničkom prugom.
Napajanje je kabelski bubanj sa fleksibilnim kablom. Može se dizajnirati s obje strane konzolnog mehanizma. Dizalica za dizanje dizalica mogla bi putovati na konzolnim uređajima i olakšati istovar tereta na kamionu više pogodnosti. Dvostruki željeznički putnički dizalica obično obavlja teške poslove na Dockyardu, Skladišnom dvorištu, Skladišnom dvorištu. Ova vrsta portalnih dizalica pogodna je za podizanje betonskih ploča, betonskih blokova, čeličnih zavojnica, dugih cijevi, teških blokova otpada, dvorišta skladišta sirovina itd. Kuka za dizalice može biti posebno dizajnirana da odgovara veličini tereta. U međuvremenu bi kuka mogla biti opremljena magnetom, hvataljkom, C kukom, prečnicom i sl. Kako bi podizanje bilo efikasnije, stabilnije i sigurno.
U građevinskoj industriji, inženjerijske značajke dizalice s dvostrukim nosačem kako bi umanjile probleme umjetnih kuka i nesigurnih faktora, učinkovito poboljšale radnu učinkovitost i troškove izgradnje, koristeći mobilni kontrolni centar, proširuju horizonte operatora i osiguravaju sigurnost, prilagođenu zahtevi modernog građevinskog inženjerstva.


Prednost tehnologije željezničke konstrukcije Sinokokranske čelične putne transportne dizalice:
Nosač i noge nosača za kran: Konstrukcija tipa rešetka mogla bi dizalicu učiniti manjom težinom, niskim troškovima. Fleksibilan dizajn uz dobar zavarivački rad mogao bi donijeti kraću nosača tipa grede uz nižu cijenu s dobrim performansama. Zbog grede gredne dizalice, ona je otpornija na vetar, nema zaliha za šine i prašnjava.Takođe, mogao bi je dizajnirati veliki raspon male težine.
Mehanizam dizalice za vitla kran dizalice: Normalno Konstrukcija tipa konstrukcije treba biti opremljena kompaktnijim dizalicama. Najpopularniji dizajn je lagani mehanizam za podizanje vitla. Ovaj mehanizam za dizanje može stvoriti velike nosivosti kao što su 80t, 100t, 150t, 200t pomoću mehanizma za podizanje vrlo malih dimenzija. U potpunosti smanjujte troškove za projekte grede s kranom. Nosač dizalice tipa Truss toliko je popularan za izgradnju mostova, izgradnju puteva itd.

image001 (001) .jpg


Tehnički parametri čelične konstrukcije željezničke putne kantinske dizalice
Hot Tags: Truss Tip dvostruki nosač čelične konstrukcije železnička putna gredna dizalica za betonsku izgradnju, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, proizvedeni u Kini

Upit

You Might Also Like