U Tip Veliki Span Dock Dvorište Materijal Handling Gantry Crane Instalacija za izgradnju brodova

U Tip Veliki Span Dock Dvorište Materijal Handling Instalacija Brodske Krane Instalacija za izgradnju brodova Kratak uvod: U tip dizalice za rukovanje materijalima obično imaju dugačak raspon dizalica, težak teret punjenja, velike razdaljine između greda. Ovakva struktura je lakša za podizanje velikog teškog bloka ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

U Tip Veliki Span Dock Dvorište Materijal Handling Gantry Crane Instalacija za izgradnju brodova
Kratak uvod:
U tip dizalica za dizanje materijala obično imaju dugačak raspon dizalica, težak teret punjenja, veliki razmak između greda. Ovakva struktura je lakša za podizanje velike težine blok materijala.
Stabilniji, sigurniji i efikasniji. Kran se kombinuje mostom, mehanizmom za vožnju karata, automobilom i električnom opremom. Most sa kutijom zavarenom strukturom, pogonskim mehanizmom pogona. Kontrola krana ima rad na zemlji, daljinski upravljač i rad mosta. Kransko električno napajanje ima kablove i autobusku šipku, možete odabrati bilo koji od kada ga naručite. U tipa Large Span Gantry Crane imaju kapacitet od 10-35 / 10 tona, radna sredina je 25 ~ 40 ℃. Kapacitet preopterećenja je jak, velika radna površina, pogodna za veliki raspon, teška železnička teretna vrata, operacija punjenja i istovara vrata, otvorena skladištenje, skladište kontejnera itd.


Sigurnosna karakteristika sa zaštitnim uređajem za portalni kran:
(1) graničnik ograničenja ograničenja visine podizanja
Za promenu krova lučnog nagiba krana, kada uređaj za gornji kačket da odstoji donji nosač 800mm, mora odmah zaustaviti kretanje podizanja.
U autodizalnom kranu, kada je kuka sklop gornji do dna na rastojanju od 500 mm od okvira za automobile.
(2) ograničivač momenta dizalice i maksimalni limiter za podizanje težine
Kada je trenutni moment podizanja iznosio 90% od svog rejtinga, ograničivač momenta krana bi trebao biti u mogućnosti da pošalje zvučno ili crveno svjetlo, kao znak alarma. Kada podizanje momenta prelazi svoj rejting i rejting od 108%, treba zaustaviti rastući smjer i pravac spoljašnji lupajući pokret.
Na primer, postavlja indikator težine, a numerički prikaz amplitude treba ispravno i jasno označiti. Njena digitalna greška mora biti veća od 5% navedene vrijednosti.
Kada podizati težinu više od maksimalne težine, maksimalni limiter za podizanje težine treba da bude svetlo ili zvučni alarm, kada se podiže za više od 6% maksimalne težine za podizanje, treba zaustaviti uzlazno u pravcu kretanja, ali omogućiti institucijama okrenutim nadole.
(3) uređaj za ograničavanje amplitude
Za lampe dizalice treba da obezbedi minimalni amplitudni limiter i da spreči uređaj za oporavak guma. Morate biti instalirani na snopove za juki, prekidač za putovanje i terminal za odbojnike.
(4) šina za pešačenje i krajnji prekidač
Uređaj za kružne šine tipa železnice mora biti instaliran. U isto vrijeme mora biti postavljen uređaj za ograničavanje hodanja.
(5) anemometar
Na vrh anemometra se mora montirati na visinu korpe šarke korena od preko 50 metara.
(6) zaštita od gromobrana i elektromagnetni indukcioni uređaj
Da bi visina šarke korena šrafova bila kraća od preko 50 m, oprema za zaštitu od groma trebalo bi da se zasniva na stvarnoj situaciji i da spreči mere elektromagnetne indukcije.
(7) kranskog krana za sprječavanje rotacionog preopterećenja treba ograničiti spoj spojnice
(8) za skidanje užeta U cilju sprečavanja žičane vrpce sa radne površine
(9) Uređaj koji se lomi automobilom Sprečite lončeni konopac slomljenog vozila bez klizanja
Slomljen uređaj vratila.
(10) automobila Da biste spriječili slomljenu osovinu automobila nakon pada
Svaki dio
(11) Kočiona jedinica je takođe sigurnosni uređaj.


Hot Tags: U tip velikog razvodnog brodogradilišta za rukovanje materijalom portalna dizalica za izgradnju broda, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, napravljeni u Kini

Upit

You Might Also Like