Kopnena dizalica na tlu

Kopnena dizalica na tlu

Nosač može imati i dvostruki nosač za teške primjene, gdje je na tračnicama predviđen odgovarajući kolosjek za kretanje kotača. Primjena: Primjenjuje se u raznim industrijama kao što su zalihe materijala, cementara, granitne industrije, inženjering industrije, ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

image

image

The girder   može imati i dvostruki nosač za teške uvjete primjene, gdje je na stazama predviđen odgovarajući trag za kretanje kotača.

Primjena: Primjenjuje se u raznim industrijama kao što su zalihe materijala, cementara, granitne industrije, inženjerske industrije, građevinske industrije, brodogradilišta, saobraćajnice, rudnici, kamenolomi, teška fabrika, fabrike, željezničke stanice, luke itd

Značajke: Jednostavna i kompaktna struktura, lijep izgled, mala težina, stabilan rad, olakšano rukovanje, lako održavanje, sigurnost, manje gubitaka, niske cijene i tako dalje.

Način upravljanja: Kontrola tla i kabine. Napajanje dizalice je podijeljeno na kabel i kliznu žicu, odaberite onaj kada naručite. Opremljena odgovarajućim sigurnosnim karakteristikama, potrebna je vodootporna tkanina u radu vrata.

image


Hot Tags: kopnena dizalica, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, izrađeni u Kini

Upit

You Might Also Like