Pendant Control Dvostruki nosač portalni kran sa kuka za fabriku mina

Pregled I. Električni dizalica MH tipa dizalica je mala i srednja oprema za podizanje sa radom na šinama. Uglavnom se sastoji od portalne dizalice, mehanizma za podizanje, mehanizma za upravljanje i električnog upravljačkog dela. Električna dizalica se koristi kao mehanizam za podizanje , a posluje duž ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Pregled

I. Električni dizalica MH tipa dizalica je mala i srednja oprema za podizanje sa radom na šinama. Uglavnom se sastoji od portalne dizalice, mehanizma za podizanje, mehanizma za upravljanje i električnog upravljačkog dela. Električna dizalica se koristi kao mehanizam za podizanje, i radi duž glavnog nosača I-beam prirubnice. Struktura vratne konstrukcije je struktura kutije, tehnologija kutije je dobra, a proizvodnja je zgodna.

II . Cela mašina ima sledeće karakteristike: mala težina, jednostavna struktura, pogodna instalacija i održavanje. Pogodan je za mala i srednja fabrika za podizanje težine, rudnike, skladišta, skladišta i druge radne površine na otvorenom. MH tip portalni kran je generalno odgovoran za utovar i istovar.

III . Zabranjeno je raditi u zapaljivom i eksplozivnom stanju punom korozivnog gasa. Rad je obično zemaljska kontrola, bežični daljinski upravljač i kontrola kabine.


Skica

TIM snimka zaslona 20180316105109.jpg


Parametar

TIM 截图 20180316105236.jpg


Proces proizvodnje

201709181849536965479.jpg

Hot Tags: Pendant Control dvostruki girder portalni kran sa kuka za fabriku mina, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, napravljeni u Kini

Upit

You Might Also Like