Teški A5 U tip dvostruke gredne kranske žljebnice sa kukastom za železnicu

Dizalica sa dvostrukim snopom tipa U se uglavnom koristi za spoljnu teretnu dvorišnu, dvorište, operaciju prenosa tereta. Njegova metalna struktura je kao okvir za vrata, koji nosi četiri noge ispod glavnog snopa. Može da ide direktno na stazu tla, a dve strane krana mogu imati konzolni snop.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Pregled

Dizalica sa dvostrukim snopom tipa U se uglavnom koristi za spoljnu teretnu dvorišnu, dvorište, operaciju prenosa tereta.

Njegova metalna struktura je kao okvir za vrata, koji nosi četiri noge ispod glavnog snopa. Može da ide direktno na stazu tla, a dve strane krana mogu imati konzolni snop.

U-kutni kran sa dvostrukim snopom ima karakteristike visokog stepena iskorišćenja, širokog opsega rada, široke prilagodljivosti i jake univerzalnosti. Široko se koristi u dvorištu porta.

Usvoji se tri sistem za dvostruki nosač portalnih kranova, usvoji se beskontaktni modul regulacije brzine regulacije brzine i može ostvariti brzinu i dvostruku brzinu u blizini funkcije pretvaranja frekvencija, napraviti specijalni gladak rad, podizati električnu tečnost, sa alarmom od preopterećenja, nagnuto nagnuto condole, sprečiti sekundarnu zaštitu od kuke, nedostatak zaštitne zaštite na samitu, kao što je radna stanica (ručica) sa sigurnosnim naponom od 36 v, kako bi se ostvarila multifunkcionalna zaštita grane kranova vrata.

Detaljni parametar

Dizalica sa dvostrukim snopom tipa U se sastoji od uređaja za vožnju, radnog mehanizma, uzimanja uređaja, sistema upravljanja i strukture metala.

Kroz manipulaciju upravljačkog sistema, vozač dvostrukog nosača portala u obliku slova u u obliku ulje će se energirati, transformisati u mehaničku energiju (tj. Odgovarajuću snagu ili brzinu), a zatim preći na uređaj za prikupljanje.

Uređaj za podizanje u-tipa dvostrukog snopnog porta biće povezan sa dizalicom, koja može samostalno ili kombinovano obavljati zadatke obrade materijala.

Pokretna metalna konstrukcija povezuje komponente sa jednim integralom i nosi težinu i težinu krana.

Dizalica sa dvostrukim snopom tipa U je uglavnom pogodna za opće rukovanje i podizanje.

Dizalica sa dvostrukim snopom tipa U se sastoji od mosta, velikog mehanizma za pokretanje automobila, kolica, električne opreme i tako dalje.

Okvir mosta prihvata strukturu zavarivanja jednosmjernog snopa, a mehanizam za dugotrajnu vožnju usvaja pogon posebno.

Sve agencije manipuliraju unutrašnjost.

Postoje dva tipa provodne forme krana: kabl i klizač.

QQ截图20180324092850.jpg


Proces proizvodnje

201709181854535474010.jpg

201709181849536965479.jpg

Naša fabrika

201711141139258435345.jpg


Hot Tags: Teški A5U-tip dvostruki snopni portalni kran sa kukastom za prevoz železnice, Kine, fabrike, proizvođača, dobavljača, napravljen u Kini

Upit

You Might Also Like