Kontejnerski kran sa kontejnerom za teške uslove rada

Kontejnerski kran sa kontejnerom za teške uslove rada

Portalni kontejnerski kontejnerski kontejner sastoji se od glavnog snopa, krute i fleksibilne vratne noge, pokretne kolicine, mehanizma za podizanje, velikog mehanizma za pokretanje automobila, elektricnog sistema, kabine za rad itd. Prema radnom procesu polaganja, jedan konzolni ili dvostruki konzolni model se može koristiti za proširenje nadvučnog konzola u pravcu jedne noge ili dvostruke noge vrata
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Pregled

Portalni kran sa šinom za kontejnere se sastoji od glavnog snopa, krute i fleksibilne vratne nogice, trolejbusa, mehanizma za podizanje, velikog mehanizma za vožnju automobila, električnog sistema, kabine za rad itd.

Prema radnom procesu polja slaganja, može se koristiti jedan konzolni ili dvostruki konzolni model za proširenje nadvučnog konzole u pravcu jedne noge ili dvostruke noge vrata.

Prema toj lokaciji, utvrđeni su procesi skladištenja i transporta kontejnera, utovar i istovar vozila (kontejnerski kamioni ili željeznička vozila), određeni su različiti strukturni oblici konzole, jednoslojne konzole i dvostruke konzole.

Portalni kontejnerski kontejner podijeljen je u različite oblike prema strukturi glavnog zraka i strukturi vrata i stabilizatora.

1: kontejnerski kran sa dvostrukim konzolama, jer kontejner treba proći kroz unutrašnji prostor dva vrata vrata.

Dakle, širina vrata je široka.

U skladu sa nogama za vrata, nosači nosača su različiti, u obliku dvostranog konzolnog rotacionog kontejnerskog kranskog dizalice sa gornjim nogama vrata otvorenim u obliku "U" i gornje noge vrata spojene u obliku vrata.

Konstrukcija kontejnerskog kranskog dizalice bez konzole je jednostavna, jer kontejner ne treba prolaziti kroz unutrašnji prostor vrata.

2: u poređenju sa kontejnerskim kranom na obali, kolica kontejnerskog kranskog transportnog kontejnera ima malu brzinu vožnje, a općenito nije opremljena stabilizatorom.

Ako korisnik zahteva smanjenje jačine rada i povećanje produktivnosti, stabilizator je podešen.

Mehanizam podizanja užeta.

Njegovo dušenje se generalno postiže primjenom prigušenja na konopac;

Za kruti mehanizam za podizanje, njegovo dušenje ostvaruje krut član.


Hot Tags: Kontejnerski kranski kontejner sa teškim pogonom, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, izrađeni u Kini

Upit

You Might Also Like