Električne dizalice za lakše čelika

Jednodijelni portalni kran se sastoji od skeletne konstrukcije, elektro dizalice, dugog mehanizma za putovanja, kontrole kabine ili ruke i sistema za upravljanje električnom energijom. Električna dizalica može da se kreće horizontalno na šinu postavljenu pod nosač. Nosač može biti zavarena struktura kutije. Dužina konzola može biti dizajnirana da zadovolji radne zahteve. Aplikacija za električnu dizalicu za isporuku na otvorenom kranskom pogonu Ovaj tip se široko koristi u radnom dvorištu, magacinu, prostorima za skladištenje tereta i prodavnicama radi povećanja radne efikasnosti i poboljšanja uslova rada.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Pregled

Jednodijelni portalni kran se sastoji od skeletne konstrukcije, elektro dizalice, dugog mehanizma za putovanja, kontrole kabine ili ruke i sistema za upravljanje električnom energijom. Električna dizalica može da se kreće horizontalno na šinu postavljenu pod nosač. Nosač može biti zavarena struktura kutije. Dužina konzola može biti dizajnirana da zadovolji radne zahteve.

Aplikacija za snabdevanje električnim dizalicama na otvorenom prostoru za podizanje vrata

Ovaj tip se široko koristi u radnom dvorištu, magacinu, prostorima za skladištenje tereta i prodavnicama radi povećanja radne efikasnosti i poboljšanja uslova rada.

Sigurnosni sistem dizalice za dizalice

Uređaj za zaštitu od preopterećenja
Vrhunski kvalitet pufera poliuretanskih materijala sa dugim vremenom,
Prekidač za graničnu vožnju krana
Funkcija zaštite niže napona
Sistem za zaustavljanje u slučaju nužde
Trenutni sistem zaštite od preopterećenja


Parametar

podizna težina: 3 i 16 t

raspon: 10-26 m

temperatura radnog okruženja: -25 + 40 ℃.

Hidrocentrala, pristanište, fabrički, skladišni prostor, podizanje, kao što je niskofrekventna ili manja težina dizanja podizanja težine, zbog jednostavne strukture, naknadne usluge ugradnje, održavanja dizalica, popravke itd., Kako bi mogli brzo da reše, izbegavaju kašnjenja zbog neuspjeha opreme zbog građevine.

Ova vrsta dizalica takođe ima kratak proizvodni ciklus, prednosti niske cene, pogodan prevoz, kran je opremljen sa terenskom kontrolom (jebem), kontrolnom sobom (nula), daljinskom manipulacijom tri oblika manipulacije, korisnici mogu koristiti u skladu sa specifičnim potrebama.


Skica

QQ snimka zaslona 20180402174133.jpg

Proces proizvodnje


Hot Tags: Električna dizalica za dizalice sa visokom opterećenjom, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, izrađeni u Kini

Upit

You Might Also Like