RMG tip automatizirano Portalna dizalica kontejner

RMG tip automatizirano Portalna dizalica kontejner

Proizvod opis 1.1 željeznički montirani Portalna dizalica je svojevrsni željeznički montirani dizalica koristi za prebačaj, stog i Učitavanje 20 metara, 40 stopa, 45 stopa standardnih kontejnera ISO. Njenu organizaciju vlasti nude bubnju kabla. Dizalica sadrži tri mehanizma: podizanje kolica koji putuju i Portalna putovanja...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Opis proizvoda

1.1 željeznički montirani Portalna dizalica je svojevrsni željeznički montirani dizalica koristi za prebačaj, stog i Učitavanje 20 metara, 40 stopa, 45 stopa standardnih kontejnera ISO. Njenu organizaciju vlasti nude bubnju kabla. Dizalica sadrži tri mehanizma: podizanje kolica koji putuju i Portalna putovanja. Kolica prolazi uzduž staze postavljene na Portalna zraka je u stanju služiti među noge. Dizalica je u mogućnosti to učiniti ravno kretanje duž ograde.


1.2 dizalica je opremljena sa odgovarajućim fleksibilne Hidraulični kontejner posipača, koji je povezan na kolica kroz gornje cijevi okvira i čeličnim užetom.
Hidraulična snaga dolazi iz posipača sama i pružamo napajanja i komunikacije.

1.3 podizanje mehanizam i kolica putovanja su mogli raditi istovremeno ili odvojeno s opterećenja; Isto vrijedi i za Portalna putovanja i putovanja kolica.

1.4 električni pogon glavnog radnog mehanizma je opremljen puni digitalna AC pretvarač frekvencije, limitatora brzine PLC i podešavanje uređaja besprekidnog napajanja za isticanje mehanizam.

1.5 dizalica je sustav nadzora i upravljanja. Ima funkciju prikupljanja podataka, analize, upravljanja i dijagnozom kvara i također je u mogućnosti to predati glavni parametri i uvjeti rada električnu sobu, kabina i upravljanje centra za praćenje i kontrolu.

未标题-2

Sigurnosni parametri

1. automatski ispraviti odstupanja kontrole

2. težina preopterećenja zaštita uređaja

3. vrhunske kvalitete poliuretanske tampon

4. faze zaštite

5. Lifting prekidača

6. križ koji putuju granica prebacivanje

7. dugo putovanje prekidača

8. napon niži zaštitna funkcija

9. hitno zaustavljanje sustava

10. trenutni sustav zaštite preopterećenja

11. osvjetljenjem

12. svjetlo i alarmni sustav


Hot Tags: rmg vrsta automatskih Portalna kontejneri dizalice, Kina, tvornice, proizvođači, dobavljači, proizveden u Kini

Upit

You Might Also Like