Jedinstvena 20-tonska polu-portalna dizalica u radionici

Jedinstvena 20-tonska polu-portalna dizalica u radionici

Jedinstvena 20-tonska radionica postavljena na šinski polu-portalni kran vrsta je lakog krana, koja se obično koristi u modernoj proizvodnji. U radionicama u kojima je potrebno djelomično korištenje zalihe (kao u alatnici pri tiskari), koristi se polugolijatska / portalna dizalica. U takvoj konfiguraciji jedan ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Jedinstvena 20-tonska polu-portalna dizalica u radionici


Opis jedinstvene polutonske dizalice montirane na radionici na 20 tona

Jedinstvena 20-tonska radionica postavljena na šinski polu-portalni kran vrsta je lakog krana, koja se obično koristi u modernoj proizvodnji. U radionicama u kojima je potrebno djelomično korištenje zalihe (kao u alatnici pri tiskari), koristi se polugolijatska / portalna dizalica. U takvoj konfiguraciji jedan krajnji nosač dizalice vozit će se redovnom portalnom šinom, dok će suprotni nosač voziti tračnicom postavljenom tipično na tlu ili na nižoj koti. U usporedbi s električnom portalnom dizalicom s jednim nosačem, može uštedjeti više troškova i prostora.

image

Karakteristikejedinstvenog 20-tonskog polu-portalnog krana na radionici

1. Vodootporan.

2. Soft starter.

3. Daljinski upravljač.

4. Bežični daljinski upravljač za radio.

5. Promjenjiva brzina kroz VVF pogon.


PrednostJedinstvena 20-tonska polu-portalna dizalica u radionici

Motori:Motori se koriste posebnim dizalicama, pogodnim za često pokretanje,&pojačalo za vožnju unatrag; kočenje u skladu sa ISO 9001: 2000 ISO 14001: 2004. Motori su u potpunosti zatvoreni u građevinsku konstrukciju na nogu / prirubnicu otpornu na prašinu TESC / TEFC, kvadrat. kavezni motori s integriranim sigurnosnim kočnicama, klasa izolacije F, IP54 zaštita za dizanje, CT&pojačalo; LT prijedlozi.

Kočnice:Neovisna hidraulična kočnica čini dizalicu sigurnijom i lakšom za upravljanje
Slikarstvo:Dva sloja temeljnog premaza prije montaže& dva sloja sintetičke cakline nakon ispitivanja

Boja:prema vašoj potražnji

Prosječna debljina:oko 100 mikrona

Mjenjač:Cijeli prijenosnici su izrađeni od preciznih spiralnih / cilindričnih zupčanika& zupčanici tvrdoće 250 do 350 BHN izrađeni od legiranog čelika. Svi zupčanici&pojačalo; zupčanici koji rade na kugličnim / valjkastim ležajevima antifrikcionog tipa u potpunosti su zatvoreni u uljnoj kupki dajući stalno podmazivanje prskanjem. Spiralni / ostružni zupčanik dizajniran za odgovarajuću čvrstoću i optimalnu otpornost na habanje za nesmetan rad&pojačala; dug zivot.

Točkovi:Točkovi kranske krakove, duga svjetla i krajnji nosači proizvedeni su u našoj specijalnoj radionici za vakuumsko lijevanje (bez tehnike uključivanja pijeska) što čini naše kotače elastičnijim, a vanjska površina izdržljivijom i izdržljivijom.

Električna ploča:Modularni dizajn, jednostavan za instalaciju i održavanje, pouzdan rad, osigurači s manje strujnih krugova, kanalnim ožičenjem i kompaktnim stezaljkama. Zaštita od preopterećenja motora kako bi se spriječilo preopterećenje.


Naša kompanija

Company Profile 2 750


Proizvodni proces

crane production workflow


Hot Tags: jedinstvena 20-tonska radionica montirana na poluga portalne dizalice, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, proizvedena u Kini

Upit

You Might Also Like