Hidraulična dizalica za ručno gvožđe za prah s velikim mineralnim čeličnim otpadom

Hidraulična granata sa gornjim dizalicama uglavnom je dizajnirana za rukovanje rasutih materijala u blokovima, česticama i nepravilnih oblika, kao što su koks, svinjsko gvožđe, čelični otpad, šljaka, smeće i stijene itd. Široko se koristi u lukama, čeličanama i postrojenjima za preradu smeća, s toranjskim dizalicama, brodskim istovarom, putnim dizalicama i drugim vrstama dizalica.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Uvod proizvoda hidraulične granične nadzemne dizalice

Dizalica s dvostrukim nosačem, koristi se za rukovanje čeličnim otpadom ili drugim rasutim materijalima, dizalice su opremljene električnim hidrauličnim hidrauličnim hvataljkama. Električni hidraulični hvataljka narančine kore na dizalici uglavnom je dizajniran za rukovanje rasutih materijala u blokovima, česticama i nepravilnih oblika, kao što su koks, sirovo željezo, čelični otpad i metali, šljaka, ingoti, smeće i stijene itd. Široko se koristi na luke, čeličane i postrojenja za obradu smeća, s toranjskim dizalicama, brodskim istovarima, putnim dizalicama i drugim vrstama dizalica.

scraps handling grab cranes

Primjena hidrauličnog grabilnog gornjeg dizalice

Hidraulična dizalica sa električnim hidrauličnim hvataljkama narančaste kore koristi se za rukovanje velikim mineralnim sirovim gvožđem, otpadnim čelikom, metalima i smećem. Otpori narančine korpe su teška radna dužnost, a oni imaju gratove od 2ton, 2ton, 3ton, 4tons, 5ton.

Orange Peel Scrap Grabs overhead cranes

Karakteristike hidrauličnih grabilnih nadzemnih dizalica

1. Rukovanje tlom i zasljepljujući proizvodi
2. Pokreće ga električni motor visokih performansi
3.Compact struktura s ugrađenim hidrauličkim sistemom
4. Uklonite kontrolu ili prekidač priključen na električni krug.
5.Elektro hidraulički kaktusi se otvaraju i zatvaraju hidrauličnim cilindrima. Pogonska jedinica za to je elektromotor sa hidrauličkom pumpom. Pogonska jedinica hvatanja treba da osigura električno napajanje iz dizalice preko kabla. Preko ovog kabla hvat dobija i svoje naredbe.

Sigurnosne karakteristike hidraulične dizalice s lopaticom

• Krajnji prekidač kretanja krana
• Uređaj za zaštitu od preopterećenja težine
• Uređaj za ograničenje visine podizanja
• Funkcija zaštite od nižeg napona
• Funkcija zaštite faznih sekvenci
• Funkcija zaustavljanja u nuždi
• Kišni poklopac za vanjsku dizalicu, pogonske jedinice, električnu kabinu.
• Indikator upozorenja: trepereća svetla i zvuk upozorenja.
• Bežični infracr detektor za zaštitu od kolizije

Pakiranje i isporuka motoriziranog kašike

grab EOT cranes

Hot Tags: hidraulični dizalica za velike mineralne sirovine željezo otpadni čelik smeće rukovanje željezom u prahu, Kina, tvornica, proizvođači, dobavljači, proizvedeni u Kini

Upit

You Might Also Like