Automatsko podizanje skladišta posezanje gubit škarta Dizalica

Automatsko podizanje skladišta posezanje gubit škarta Dizalica

Posizanje dizalice koriste se uglavnom u Cement, ugljen i gnojivo rukovanje industrije i Mjeri Proizvodnih industrija čelika također.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Posezanje dizalicekoriste se uglavnom u Cement, ugljen i gnojivo rukovanje industrije i Mjeri Steel i prerađivačkoj industriji.

Posizanje dizalice su motornih vozila, 4 uže vrsta sinkronizirani sa gladak podizanje, otvaranje i zatvaranje kante, koji vam pomaže u postizanju visoke produktivnosti. Posezanje Dizalica dizajnirana prema zahtjevima kupca samo. Hvatajući Dizalica za teške i grube materijale, zgrabi su najefikasnije rješenje. Zgrabite kante su u funkciji za rukovanje grubog materijala kao kamenje, Fero-legura, sirovog željeza, DRI i HBI.
timg.jpg

Zgrabite Dizalica su posebne zgrabi sa vrlo široko otvaranje i veliki trag koji je iznimno učinkovit tijekom operacije čišćenja make up. Jer školjke su "horizontalne zatvaranja staza" masovnog materijal je "struganje zajedno", a ne uzme zalogaj iz materijala. To ga čini moguće osigurati dobro punjenje uzme robu bez da prodre u materijal. Poseban program za skraćivanje zgrabi su jaružanje. Horizontalna zatvaranja staza omogućuje da rade u slojevima i stvoriti ravnu podlogu.
2387443579_1061550218.jpgWarehouse Grabbing Wasting Scrap Crane.jpg

Posezanje Dizalica je vrlo brzo & radi velikom brzinom za kretanje materijala. Naše dizalice su posebno dizajnirani korištenje & efikasan rad dati maksimalnu snagu. Ove dizalice služe za pražnjenje sipkih materijala iz brodova, teglenice i više i sastoje se od premium kvalitetu sirovina. Dostupna u različitim kapacitetima i mogu se prilagoditi prema zahtjevima klijenta. Opskrba širokog spektra zgrabiti Dizalica, materijal rukovanje Dizalica, materijal podiznih liftova, industrijski materijal podiznih liftova, rukovanje industrijskim materijalima Dizalica, rasute rukovanje materijalima posezanje Dizalica, zgrabio dizalice itd. Zgrabite kantu mehanizam otvaranja/zatvaranja je predviđeno. Zgrabite kante su posebno dizajnirani za grubo korištenje & efikasan rad dati maksimalnu snagu. S ponosom možemo tvrditi da će proizvodnja jedan od najboljih opreme u zemlji u Kini.

CRANE WORKSHOP.jpg

Hot Tags: Automatsko podizanje skladišta posizanje gubit bilješku Dizalica, Kina, tvornice, Proizvođači, dobavljači, proizveden u Kini

Upit

You Might Also Like