Hranjenje smeća Smeće Mešanje kranova za grabež smeća sa PLC automatskim upravljanjem

Hranjenje smeća Smeće Mešanje kranova za grabež smeća sa PLC automatskim upravljanjem

Dizalica za otpatke glavna je oprema sistema za napajanje otpadom iz elektrana modernog gradskog spaljivanja smeća, smještenog iznad jame za odlaganje smeća, i uglavnom je odgovorna za operacije hranjenja, rukovanja, miješanja, vađenja i vaganja smeća.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Hranjenje smeća Mješanje smeća Dizalice za grabež Pregled proizvoda :

1, Dizalica za otpatke glavna je oprema sistema za napajanje otpadom iz elektrana modernog gradskog spaljivanja smeća, smještenog iznad jame za odlaganje smeća, uglavnom je odgovorna za operacije unošenja, rukovanja, miješanja, vađenja i vaganja smeća.

2, dizalica za smeće naše kompanije' može izvoditi stroge operacije dizanja i transporta kako bi osigurala normalan rad elektrane za spaljivanje otpada.

3, dizalica može realizirati ručnu, poluautomatsku, potpuno automatsku kontrolu.

garbage grab crane.png

kinocrane Predmet krana za smeće:

Postupak automatskog transporta: hranjenje, rukovanje, miješanje, ocjenjivanje statusa smeća, bilježenje podataka o smeću.

Visoka pouzdanost: radni nivo dizalice prema A8 nivou dizajna MKE, nivo rada svake ustanove u skladu sa M8 MKE dizajnom, žičano uže ima visok koeficijent sigurnosti, promjer užeta i promjer bubnja veći od promjera žičanog užeta, žice užad - produženi dijelovi dizalica najlakši za život. Glavna svjetla dizajnirana su prema A8 klasi FEM, tako da se vijek trajanja dizalice znatno povećava.

Učinkovitost: kontrolni mehanizam postavljanja velike brzine i manje vrijednosti ubrzanja te suradnja s naprednim i zrelim PLC-om i električnim upravljačkim sustavom, vrijeme ciklusa odvoženja smeća skraćeno, prikladno u radu, koristiti opremu za postizanje maksimalna efikasnost. Hidraulični višekrilni električni grabež učinkovitiji je od mehaničkog hvatača s četiri konopa u obradi kućnog otpada, a veća sila istiskivanja čini da dizalica bira manju i lakšu kantu za hvatanje pod pretpostavkom zadovoljavanja produktivnosti.

Visoka sigurnost: uz osnovnu zaštitu od preopterećenja, ograničenje zaštite, još uvijek dva podizanja radara protiv naleta; a takođe su postavili sudar i ograničili sigurnosnu zaštitu u nekim posebnim oblastima, kao što je operativna sala i blokada protiv sudara vrata za pražnjenje.

Visoko inteligentna dizalica je takođe opremljena sistemom za praćenje stanja i analizu kvarova, može se naći ili potencijalni problemi u razvoju, kako bi se izbjegla opasnost; i mogu se analizirati iz podataka evidencije sistema praćenja, prognozirati buduće potrebe i planirane radove održavanja, treba organizirati raspored, izbjegavati prekid tijeka rada zastoja ili planirati.

Otvorenost: Dizanje vage bilježi svaku težinu hranjenja i može se čuvati u tvorničkom računaru, ali također redovito ili u bilo koje vrijeme radi ispisa rezultata, statističke analize; izvještaj o kvaru računara na tvorničkoj dizalici može se otkriti; ljubazno sučelje rada, rukovalac može raditi jednim pogledom, nadgledanje stanja dizalice. Klikom na dodirni zaslon možete lako spoznati način upravljanja dizalicom.


Hot Tags: smeće za hranjenje smeća za miješanje smeća za dizanje smeća sa plc automatskim upravljanjem, Kina, tvornica, proizvođači, dobavljači, proizvedeni u Kini

Upit

You Might Also Like