Smeće rukovanje smeće hranjenja smeće dizalice sa sustavom automatskog Ponderiranja

Smeće rukovanje smeće hranjenja smeće dizalice sa sustavom automatskog Ponderiranja

Smeće Dizalica su uglavnom za smeće hranjenja, rukovanje, miješanje, izvlačenje i težak posao.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Detaljan opis smeće zgrabiti dizalice:

1.1 korištenje smeće rukovanje polu Automatska kontrola zgrabiti dizalice je jezgra oprema tvornica otpada hranjenja sustav za grad smeća spaljivanje, nalazi se iznad jame za smeće, je uglavnom odgovoran za smeće hranjenja, rukovanje, miješanje, ekstrakt i vaganje. Hranjenje: kada u hranjenje priključak peći za spaljivanje smeća je nedovoljan, Dizalica možete Zgrabite otpada koji je fermentirani u smeće jama i pokrenuti vrh hranjenja luka hraniti lijevka spalionicu smeća. Rukovanje: smeće bliže ulazu iscjedak se transportira do drugih mjesta za pohranu jame, tako da bi se izbjeglo Zagušenje strujati vrata, podešavanje količine smeća u jamu i pohraniti količinu spaljivanje otpada za 3 ~ 5 dana. Miješanje: jer domaće otpadne vode je veći, izgaranjem vrijednost je niska, smeće ostaje u jami prtljage za neko određeno vrijeme, kroz prirodne kompresije i djelomičnu fermentaciju, smanji sadržaj vode, poboljšati ogrjevna vrijednost. Miješanje starih i novih otpad može skratiti vrijeme fermentacije. Osim toga, zbog složenosti sastava Kućno smeće, sadržaj komponente promjena uvelike, kako bi se izbjeglo prirodu smeće u peć je prevelika, također je potrebno u jamu je potrebno miješanje i miješanje smeće. Ekstrakt: uklanjanje slučajno u jamu za pohranu, ali nije palio objekte ukloniti. Vaganje: kako bi se računati iznos stvarne spaljivanje smeća, vaganje smeće u priključak za hranjenje prije smeće u hranjenje priključak peći za spaljivanje. Zbog karakteristike rada visoke razine otpadnih zgrabiti dizalice i dizalice, donio velike izazove stabilan i pouzdan rad sustava, naša tvrtka kroz operativne karakteristike u podizanje industrijski posao akumulirati i ukratko smeće kantu, razvijen posebno za smeće ulov metoda kontrole promjenjive frekvencije kantu Dizalica dizajna, Dizalica može pokretati postojano i pouzdano. Dizalica rukovanje sistem koji se sastoji od dva smeća zgrabiti dizalice (jedan posao i jedan rezervni) upotrebljavaju se za Dovršetak smeće hranjenja, slaganje, miješanje, kreće i muljanje otpada spaljivanje elektrana. Svaka Dizalica ima vlastiti nezavisni električni sustav kontrole, operacija konzole i HMI ploče zaslona prema potrebama korisnika može pružiti sustav ručne, polu-automatske kontrole. Ruku, automatsko prebacivanje povoljno i brzo.

grab crane control.jpg

1.2, glavne karakteristike su kako slijedi:

1, velike brzine vrtnje: zbog karakteristika smeće Zgrabite i poboljšati učinkovitost, tako da brzinu sistemski zahtjevi su vrlo veliki, naša tvrtka može ponuditi više razina brzine i kontinuirana brzina regulacije prema potrebama korisnika.

2, stabilnog rada: ubrzavanje i usporavanje na kontrolu prometa učinkovito kako bi se izbjeglo korištenje momenta motora uhvati čvrsto Optimizacija, koji ne samo da čini sustav trčanje glatko, kako bi osigurao dobro okruženje za mjerenje mjernih sustava. Vaganje sustava i kontrolu sustava surađuju s jedni druge, ali neovisna dizajn, jedne strane svu krivicu neće dovesti do drugog biste konzerve sustavi ne rade ispravno.

3 razne metode kontrole i upute: V/F kontrolu, vektor open loop ili vektor zatvorena petlja kontrole. U posebnom slučaju korisnik, imamo razne upute koje možete izabrati, postoje potencijalne traka, majstor konzole 2-4, 0 ~ 10V ili 4 ~ 20mA analogni signali.

4, zgodan ruku, automatsko isključenje: kroz jednostavan za postavljanje, sustav može pokrenuti u automatskom načinu rada, automatskog hranjenja, vaganja TOSP i druge funkcije, i mogu pružiti zaštitu u isto vrijeme, sve dok operater unosa (automatski rad skup podataka, Osim) može biti naknađen to priručnik stanje. Kako bi se osigurala sigurnost. Provedba zgodan prespajanje ručni prioritet". Učinkovit automatski rad.

A. Automatsko hranjenje hranjenje: kao što slika Prikazuje, samo dva pozicija na Zaslon osjetljiv na dodir za odabir položaja utovara i hranjenja usta, postavljanje hranjenja težine, sustav može automatski dovršiti hranjenja rad, uvelike olakšati rad intenzitet operatora.

B. Automatsko Stog: kao što je prikazano u snopu sliku, samo kliknite na dvije pozicije Zaslon osjetljiv na dodir za odabir lokacija i mjesto hranjenja, postaviti težinu obrnutog Stog i visina Stog, sustav će se automatski posložiti.

C, savršeno za nadgledanje i razne pouzdane i učinkovite zaštite mjere: operaciona sala područje zaštite, protu-okretanje mjere Zgrabite Dizalica anti-sudara, prekidača, i istovremeno kao podizni mehanizam, je isto tako opremljen sa čekićem tip hitno zaustavljanje. Ispreplesti kontrolu sa pražnjenje sistema. Kroz lanac i istovar sustav kontrole, možete zaštititi i Zgrabite unloader za Sprečavanje sudara, kako bi se osigurala sigurnost. Sažeci električni sustav kontrole smeće zgrabiti dizalice: Dizalica električni sustav kontrole usvaja napredne "dodirnuti zaslon + PLC + promjenjive frekvencije regulacija brzine kretanja" shema upravljanja kod kuće i u inozemstvu, i shvati sveobuhvatan nadzor, automatsko upravljanje i visoku preciznost brzina regulacija funkcija cijeli stroj. Svih mehanizama dizalice (osim zgrabiti) usvojiti digitalna frekvencija kontrolnog uređaja, cijeli stroj usvaja PLC kontrola, dizalice se mogu ostvariti automatski hvatalo, rukovanje, vezovi i druge funkcije, to je ručni / automatski rad. Polu automatski mod: automatsko Dizalica pokrenuti Učitavanje položaj, ručno zatvorenih zgrabiti smeće, onda prema postavljenom hranjenja adresa, Dizalica pod plan ugovor, automatski rad hranjenja položaj shvaćaju vaganja i bilježenja težinu na kanta za smeće, otvorene zgrabiti, smeće u spremnik, hranjenje nakon što je završio automatski vratiti u jamu za smeće, kompletan proces hranjenja. Vaganje: Dizalica mali okvir je opremljen skup težine uređaja, a ima automatsko piling, polu-automatsko vaganje, display, Kumulativno, ispis i druge funkcije, koristiti kao proces mjerenja i preopterećenja zaštita. Vaganje izložbena oprema se instalira u vozačeve kabine, koji se koristi za prikaz statistike i snimiti hranjenja parametara. Vaganje točnost je 1%, i se prenosi Kontrolnu sobu kroz linije signala, mikroračunalo sustav se koristi za mjerenje i ispisati povijest upit u Kontrolnu sobu i vaganja sustav također ima funkciju buđenja preopterećenja. Taksi je opremljen kontrolni mehanizam dizalice i kontroler je instaliran na povezanost platforma za kontrolu dizanje

garbage crane.jpg

Hot Tags: smeće rukovanje smeće hranjenja smeće dizalice sistemom automatskog ponderiranja, Kina, tvornice, Proizvođači, dobavljači, proizveden u Kini

Upit

Moglo bi vam se i svidjeti