1 tona Jib Crane

1 tona Jib Crane

Opis proizvoda: Konzalna dizalica sa fiksnim stupcem je nova generacija lagane dizalice za modernu proizvodnju. Prednosti proizvoda: Konzalna dizalica sa fiksnim kolonom ima prednosti nove strukture, razumnog, jednostavnog, praktičnog rada, fleksibilne rotacije, velike ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Opis proizvoda:

Kantna dizalica sa fiksnim stupcem je nova generacija lagane dizalice za modernu proizvodnju.

Prednosti proizvoda:

Kantna dizalica sa fiksnom kolonom ima prednosti nove strukture, razumnog, jednostavnog, praktičnog rada, fleksibilne rotacije, velikog radnog prostora itd. To je ušteda energije i efikasna oprema za dizanje materijala.

Područja primene:

Konzole s fiksnim stupovima mogu se široko koristiti u proizvodnim linijama tvornica, rudnika, radionica, montažnih linija i strojnih alata, kao i velikom podizanju skladišta, pristaništa i drugim prilikama.

Struktura proizvoda:

Konzalna dizalica sa fiksnom kolonom sastoji se od uređaja sa stupovima, naprave za naginjanje, spiralnog uređaja za ruke i lančane električne dizalice, a uglavnom uključuje gornji stup, donji stupac, glavni snop, šipku za glavnu gredu, dizanje mehanizam (električna dizalica s lančanom električnom dizalicom / žičanom konopom)), mehanizam za vraćanje, električni sustav, ljestve i platforma za održavanje. Donji kraj stupa pričvršćen je na betonski temelj, a ruka je zakrenuta, koja se može zakretati prema potrebama korisnika. Okretni dio je podijeljen na ručni okretni i električni okretni. Električna lanac dizalica je montirana na nosaču ruku za podizanje teških predmeta.

kh15image

Hot Tags: Dizalica s jednim tonom, Kina, tvornica, proizvođači, dobavljači, proizvedeni u Kini

Upit

You Might Also Like