2 tone dizalica

2 tone dizalica

Specifikacije: težina dizanja 2 tone, dužina ruku 5 metara, kut trčanja 360 stupnjeva Opis proizvoda: Stupna dizalica stupa pruža dobru radnu pokrivenost u kružnom radnom području i podržava balans alata, pneumatski balans, vakuumski alat za dizanje Područje primjene: Pogodno za. ..
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Specifikacije: dizanje težine 2 tone, dužina ruku 5 metara, ugao trčanja 360 stupnjeva

Opis proizvoda:

Konzalna dizalica stupa pruža dobru pokrivenost u kružnom radnom području i podržava balans alata, pneumatski balans, vakuumski alat za dizanje

Područje primjene: Pogodno za radionicu za dizanje malog tona, mali prostor

kh15image

Električna dizalica koja ima karakteristike male težine, jednostavne konstrukcije, novog oblika, stabilnog rada itd. Kada je opremljena voznim kolicima, može vršiti ravno kretanje uzastopno i savijanje u kružnom kretanju u vodoravnom smjeru, to jest može se izrađivati u I-gredi. Koristi se na nadzemnim šinama, a može se kombinirati i s drugim metalnim konstrukcijama kao električnim ili ručnim dizalicama kao što su jednosmerni, dvostruki, konzoli, nosači i slaganje. Za slučajeve kad je potrebno fino prilagođavanje.

Za preciznu ugradnju, stezne radove, lijevanje pijeska itd., Gdje cd1 električna dizalica nije prikladna, treba koristiti md1 električnu dizalicu s dvije brzine podizanja (8m i 0,8m / min).

Hot Tags: 2 tone dizalica, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, proizvedeni u Kini

Upit

You Might Also Like