3-tonska dizalica

3-tonska dizalica

Ovom jedinicom upravlja dugme baterijske lampe. Svjetiljka ima osam tipki koje kontroliraju nivo brzog uspona, brzog pada, sporog uspona, polakog pada, okretanja lijevo i desno i kolica za podizanje. Napomena: 1. Ne pritiskajte istovremeno tipku za brzinu i tipku za vožnju unatrag istog motora. 2. Kada ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ovom jedinicom upravlja dugme baterijske lampe. Svjetiljka ima osam tipki koje kontroliraju nivo brzog uspona, brzog pada, sporog uspona, polakog pada, okretanja lijevo i desno i kolica za podizanje.

wall-mounted-jib-crane-with-electric-hoist03443955944

Bilješka:

1. Ne pritiskajte istovremeno tipku za brzinu i tipku za vožnju unatrag istog motora.

2. Kada radite, zabranjeno je stajanje ispod grane.

3. Zabranjeno je vući teške predmete.

4. Zabranjeno je prekomjerno dizanje.

Radi lakšeg transporta, ovaj se stroj rastavlja i pakuje. Naša je tvrtka odgovorna za instalaciju, a korisnik je također može instalirati prema uvodnoj metodi iz priručnika za proizvode naše kompanije&# 39


Karakteristike konzolne dizalice, konzolna dizalica je nova generacija lakih dizalica napravljena za modernu proizvodnju.

image

Izuzetno pouzdana električna lančana dizalica posebno je pogodna za kratke udaljenosti, čestu upotrebu i intenzivne operacije dizanja. Prilagodljivost i druge karakteristike nužna je neovisna oprema za dizanje u nuždi na efikasnoj automatskoj proizvodnoj liniji.

jib crane  (8)


Hot Tags: Dvostruka dizalica od 3 tone, Kina, tvornica, proizvođači, dobavljači, izrađena u Kini

Upit

You Might Also Like