5 Ton Jib Crane

5 Ton Jib Crane

Ljuljacka ruka dizala je šuplja čelična konstrukcija sa laganom težinom, velikim spanom, velikim kapacitetom za podizanje i ekonomičnom i izdržljivom. Ugrađeni mehanizam za hodanje usvaja poseban inženjerski plastični hodajući kotač s kotrljajućim smjerom, koji ima malo trenje i lagano hodanje; Mali...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Ljuljacka ruka dizala je šuplja čelična konstrukcija sa laganom težinom, velikim spanom, velikim kapacitetom za podizanje i ekonomičnom i izdržljivom. Ugrađeni mehanizam za hodanje usvaja poseban inženjerski plastični hodajući kotač s kotrljajućim smjerom, koji ima malo trenje i lagano hodanje; mala veličina strukture je ko koristan za poboljšanje poteza kuke.

jib crane  (7)

Cantilever dizalice se mogu podijeliti na:

1. Fiksni dizalo za suspenziju kolona

2, zakrivljena ruka cantilever dizalica

3, zidni cantilever crane

4, gantry cantilever crane

5, mobilni cantilever crane

6, dizalica sa duplom rukom

7, zidni red cantilever crane

Jib Crane 2

Karakteristike

Dizalica cantilever je laka oprema za dizanje kako bi se prilagodila modernoj proizvodnji. Opremljen je visokopouzdanim električnim lancem za kratku udaljenost, čestu upotrebu i intenzivnu operaciju podizanja. Ima uštedu energije, uštedu problema, mali otisak stopala i jednostavan za upotrebu. Operacije i funkcije održavanja.

Pokretna cantilever crane je fleksibilna, maneverska i prilagodljiva. Radi se o zasebnom uređaju za podizanje u slučaju nužde na automatskoj proizvodnoj liniji, što omogućava da proizvodna linija bude neometena.

Hot Tags: Dizalica od 5 tona, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, napravljeni u Kini

Upit

You Might Also Like