5Ton Ground Monted Fixed Column Jib Crane

Fiksiran stub džib dizalica poznata i kao dizalica kolone jib, koja ima kapacitet podizanja od 125kg-10000kg. Jib crane je samo-razvijen proizvod Kino kranova
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Jib Cranes skica

3T jib cranesJIB Cranes Kratak uvod

Fiksiran stub džib dizalica poznata i kao dizalica kolone jib, koja ima kapacitet podizanja od 125kg-10000kg. Džib kran je samo-razvijen proizvod Kino kranova. Rotirajući dizalica za ruke JIB može biti dizajnirana i prilagođena specijalna oprema za podizanje prema potrebama kupaca. To je najčešće korištena džib-ždrala.

JIB Crane Features

3T JIB Cranes

S prednostima nove strukture, razumne, jednostavne, pogodne operacije, fleksibilne rotacije i velikoga radni prostor, kolona tipa rotary arm crane je energetski štedljiva i efikasna oprema za podizanje materijala, koja se može široko koristiti u proizvodnoj liniji, montažnoj liniji, mašinskoj alatki gore-dolje rad, skladištu, pristaništu i drugim prilikama. Prema različitom odjeljku čelik koji se koristi u fiksiranom stub tipu ljuljajuće dizalice, može se podijeliti na BZD tip JIB dizalice i bzd-jkbk tipa JIB dizalice.

Naše pošiljke i paket

3ton jib cranes


Hot Tags: 5ton tlo montirana fiksna kolona jib dizalica, Kina, tvornica, proizvođači, dobavljači, napravljeni u Kini

Upit

You Might Also Like