Evropski Cantilever Crane

Evropski Cantilever Crane

Opis proizvoda : Evropski cantilever crane je razvoj male i srednje opreme za podizanje. Njegova jedinstvena struktura, sigurna i pouzdana, sa visokom efikasnosti, uštedom energije, uštedom vremena, uštedom rada, fleksibilnim karakteristikama. Rotacijski snom ruke može se rotirati redukcioni na...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Opis proizvoda:

Evropska cantilever dizalica je razvoj male i srednje opreme za podizanje. Njegova jedinstvena struktura, sigurna i pouzdana, sa visokom efikasnosti, uštedom energije, uštedom vremena, uštedom rada, fleksibilnim karakteristikama. Rotacijski snom ruke može se rotirati redukcijom na rotacijskom uređaju kako bi se valjač vozio kako bi se postigla rotacija od 360" koja se može upravljati po svojoj volje u trodimenzionalnom prostoru, posebno u kratkom razmaku, intenzivnim prilikama podizanja, može pokazati jedinstvene prednosti u odnosu na konvencionalnu opremu za podizanje.


1. Ocijenjeni kapacitet podizanja: 0.5~16t. Dvije vrste jarbol stila postolja cantilever prijenosni jib crane: BZ model(light medium) i BZD model(heavy duty medium)
2. Dužina ruke: 3~7m (Može se projektirati i izmišljati prema vašim posebnim zahtjevima)
3. Visina podizanja: Nema ograničenog (Može se dizajnirati prema vašem stvarnom zahtjevu)
4. Power Source: 3ph, 380V, 50HZ ili pod naponom lokalne industrije kupca.
5. Working Temperature: -25~+40°C
6. Mehanizam za podizanje: Električni vrpci za žicu ili lančano podizanje
7. Mehanizam za ljuljanje: Tip električnog motora ili Ručni tip kontrole(Dvije vrste tipa na opcionalnom)
8. Glavni materijal: Q235B Mn Steel(It could meet your speical material requirement)
9. Ugao ljuljanja je 90, 180, 270, 360 stepeni, koji su na vašoj opciji po vašim stvarnim zahtjevima!

image

Uslovi za životnu sredinu:

Ovaj proizvod ima prednosti nove strukture, razuman, jednostavan, zgodan rad, fleksibilna rotacija, veliki radni prostor i tako dalje, to je ušteda energije i efikasna oprema za podići materijal. Može se naširoko koristiti u proizvodnoj liniji fabrika, radionica, montažne linije i mašinskog alata, kao i u podizanju teških tereta u skladištima, skladištima i drugim prilikama.


2

Hot Tags: evropska cantilever dizalica, Kina, tvornica, proizvođači, dobavljači, napravljeni u Kini

Upit

You Might Also Like