Pokretna dizalica Jib

Pokretna dizalica Jib

Pojedinosti o proizvodu pokretna konzolna dizalica, poznata i kao ručna radna dizalica, ručni konzolni dizalica i pokretni pokretni kran, nova je vrsta pokretnog dizalice koja se može pomicati i koristiti s električnim dizanjem. Učinkovit je, štedi energiju i fleksibilan. , prilagodljivost i ostale karakteristike. It ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Detalji o proizvodu

Mobilna konzolna dizalica, poznata i kao ručna radna dizalica, ručni konzolni dizalica i pokretni kran dizalica, nova je vrsta pokretnog dizalice koja se može pomicati i koristiti električnim dizanjem. Učinkovit je, štedi energiju i fleksibilan. , prilagodljivost i ostale karakteristike.

To je neovisna oprema za podizanje u nuždi koja je potrebna za efikasnu automatsku proizvodnu liniju. Kompetentni je pomoćnik u industriji radionica, proizvodnje automobila, skladišta i strojeva. Maksimalni kapacitet dizanja: 2.000 kg.

Pokretna kantna dizalica je pokretni pokretni dizalica sa fleksibilnom okretnošću i širokom prilagodljivošću. To je neovisna oprema za dizanje u nuždi koja je potrebna za efikasnu automatsku proizvodnu liniju. Može osigurati neometanu proizvodnu liniju.

Široko se koristi u ugradnji male opreme u tvornicama, rudnicima, radionicama, poljima i skladištima. Utovar i istovar robe i predmeta, kao i niskogradnje, nije preporučljivo postavljati vozačke i druga mjesta.

Korisnici mogu resetirati svoj rad prema potrebama opterećenja proizvodne linije, bez prethodno zakopanog temelja, može lako promovirati rad i poboljšati radnu efikasnost.

Pokretna dizalica može se slobodno kretati na glatkom radnom mjestu pod pritiskom radne snage. Može se koristiti tamo gdje je nezgodno koristiti viseći kran.

image

Mogućnosti pokretnog dizalice:

Prvo, struktura je lagana, jednostavna za rukovanje, jednostavna za ugradnju i upotrebu;

Drugo, rješava slabost fiksnih dizalica koje podliježu ograničenjima na mjestu i idealna je oprema za popravak i ugradnju;

Treće, upotreba ekoloških zahtjeva: pokretne konzolne dizalice tjeraju ljude da se slobodno kreću na glatkom radnom mjestu;

Prednosti pokretnih konzolnih dizalica:

(1) Siguran i pouzdan. Zahvaljujući maloj težini opreme i laganom radu kolica, lako je ostvariti ručno ili električno kretanje, što može brzo i pouzdano prevoziti radne dijelove bržim ovjesom.

(2) Ekonomski efikasno. Bez obzira radi li se o dijelu ili čitavoj radionici, on može lako i pouzdano poslužiti rad svake opreme, s rasponom rotacije od 270 ° i niskim troškovima.

(3) Veličina ugradnje je razumna, a težina lagana. Omogućuje vam brzo i pouzdano postizanje rukovanja materijalom u određenim područjima i precizno pozicioniranje različitih komponenti.


Hot Tags: pokretna dizalica, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, proizvedeni u Kini

Upit

You Might Also Like