Stupna dizalica

Stupna dizalica

Karakteristike: Konzolna dizalica nova je generacija lagane dizalice napravljena za modernu proizvodnju. Posebno je pogodan za kratke relacije, čestu upotrebu i intenzivne operacije dizanja. Učinkovit je, štedi energiju i lako se štedi. Područje je malo, jednostavno za rukovanje i ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Karakteristike:

Konzolna dizalica nova je generacija lagane dizalice napravljena za modernu proizvodnju. Posebno je pogodan za kratke relacije, čestu upotrebu i intenzivne operacije dizanja. Učinkovit je, štedi energiju i lako se štedi. Područje je malo, lako se njime upravlja i održava.

jib crane (3)

Radna snaga konzolne dizalice je lagana. Dizalica se sastoji od stupa, rotacijskog pogona s okretnom rukom i električnog dizalice. Donji kraj stupa pričvršćen je na betonski temelj sidrenim vijcima. Cikloidni uređaj za redukciju zupčanika pokreće okretanje konzole. Električna dizalica je u konzoli. I-zrak se kreće lijevom i desnom linijom i podiže teške predmete. Ljuljajući krak dizalice je šuplja čelična konstrukcija male težine, velikog raspona, velikog nosivosti, ekonomične i izdržljive. Ugrađeni mehanizam za hodanje usvaja poseban inženjerski plastični točak za hodanje s kotrljajućim ležajem, koji ima malo trenje i lagano hodanje; mala veličina strukture je korisna za poboljšanje hoda kuke.

image

image


Hot Tags: dizalica, Kina, tvornica, proizvođači, dobavljači, proizvedeni u Kini

Upit

You Might Also Like