Pillar Jib Crane

Pillar Jib Crane

Fiksiran stubni džib dizalica se sastoji od stubnog uređaja, slewing uređaja, uređaja za spiralnu ruku i lančanog električnog podiža i dr., a uglavnom uključuje gornji stub, donji stup, glavnu snop, glavnu šipku za kravatu snopa, mehanizam za podižanje (lančano električno podižanje) i ljuljačka. Institucije,...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Fiksiran stubni džib dizalica se sastoji od stubnog uređaja, slewing uređaja, uređaja za spiralnu ruku i lančanog električnog podiža i dr., a uglavnom uključuje gornji stub, donji stup, glavnu snop, glavnu šipku za kravatu snopa, mehanizam za podižanje (lančano električno podižanje) i ljuljačka. Institucije, električni sistemi, ljestve i platforme za održavanje. Donji kraj kolone je fiksiran na betonskom temelju, a ruka je rotirana, koja se može rotirati prema potrebama korisnika. Zavojni dio je podijeljen na ručni zavoj i električni zavoj. Podizanje električnog lanca je postavljeno na stazu ruke za podizanje teških predmeta.

Hc21225cfb9e74e29b55a966f4dd448b6a

Fiksiran stub džib dizalica je opremljena visoko pouzdanim JPKK tip električnim lancem dizalica. Posebno je pogodan za kratku udaljenost, čestu upotrebu i intenzivnu operaciju podizanja. Ima visoku efikasnost, uštedu energije, uštedu problema, mali otisak stopala, jednostavan rad i održavanje itd. Osobine. El. lančano podizanje ima funkciju podizanja i trčanja na zracima. Arma snopa se može voziti reducatorom brzine na slewing uređaju za rotaciju, a električna kontrolna kutija je instalirana na lančanom dižu.

image

Ovom jedinicom upravlja dugme baterijske lampe. Baterijska lampa ima osam dugmadi koji kontroliraju nivo brzog uspona, brzog pada, sporog uspona, sporog pada, lijevog i desnog okreta i dižući kolica.

image

Hot Tags: pillar jib crane, Kina, tvornica, proizvođači, dobavljači, napravljeni u Kini

Upit

You Might Also Like