Stubna dizalica

Stubna dizalica

Konzolna dizalica nova je generacija lagane dizalice napravljena za modernu proizvodnju. Pogodan je za električna lančana dizalica visoke pouzdanosti. Posebno je pogodan za kratke relacije, čestu upotrebu i intenzivne operacije dizanja. Učinkovit je, štedi energiju i štedi ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Konzolna dizalica nova je generacija lagane dizalice napravljena za modernu proizvodnju. Pogodan je za električna lančana dizalica visoke pouzdanosti. Posebno je pogodan za kratke relacije, čestu upotrebu i intenzivne operacije dizanja. Učinkovit je, štedi energiju i štedi probleme. Područje je malo, lako se njime upravlja i održava.

Pokretna konzolna dizalica fleksibilnija je i prilagodljivija, a neophodan je uređaj za podizanje u nuždi za automatsku liniju visoke efikasnosti. Može osigurati nesmetanu proizvodnu liniju.


photobank (3)

Zglobna ruka

Konzolna dizalica sa zakrivljenim krakovima ima karakteristike nove strukture, fleksibilnog produženja, fleksibilnog rada, visoke efikasnosti i uštede energije. Za vrijeme rada pritisnite tipku za podizanje tereta i koristite savijanje i okretanje zraka kako biste izbjegli predmete u kontrolnom radnom području kako biste maksimizirali radno područje. Lagano gurajte i povlačite rukom da biste postigli bilo koji položaj u radnom području.

Radilica je pogodna za proizvodnju ili održavanje mašina za proizvodnju, željezničku, kemijsku, laku industriju i druge industrije. Ovaj proizvod može poboljšati efikasnost proizvodnje, posebno u proizvodnoj liniji s gustom opremom, podizanjem na kratke udaljenosti i čestim radom.

jib crane  (8)
Hot Tags: stubna dizalica, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, izrađena u Kini

Upit

You Might Also Like