Jednostruki nosač podzemne dizalice

Jednostruki nosač podzemne dizalice

Radna snaga vretenastog dizalice je lagana, dizalica je sastavljena od stuba, glatkog pogonskog uređaja i električnog dizalice, donji kraj stupa je pričvršćen na betonski temelj pomoću sidrenog vijaka, cikloidni reduktor klipnjača pokreće uspravno klađenje, električna dizalica radi u ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Radna snaga vretenastog dizalice je lagana, dizalica je sastavljena od stuba, glatkog pogonskog uređaja i električnog dizalice, donji kraj stupa je pričvršćen na betonski temelj pomoću sidrenog vijaka, cikloidni reduktor klipnjača pokreće uspravno klađenje, električna dizalica se pokreće ravnih linija na i-čeliku pokretne ruke i diže teške predmete. Ruka dizalice je šuplja čelična konstrukcija, lagana težina, veliki raspon, velika težina dizanja, ekonomična i izdržljiva. Ugrađen mehanizam za hodanje sa rotirajućom dizalicom MODE, koristi specijalni inženjerski plastični kotač za hodanje s valjkastim ležajem, nisko trenje, strukturu svjetla za hodanje i male veličine, posebno pogodan za poboljšanje putovanja kukom.

image

Održavanje

Radi sigurnosti i rada na velikoj nadmorskoj visini, od korisnika se traži da navede plan održavanja opreme u skladu sa stvarnim stanjem i izvrši pregled najmanje svakih šest mjeseci ili godinu dana u skladu sa sljedećim ključnim savjetima.

1. Vijak za spajanje vijaka, vijčani spoj sidrenog vijka i spojnica s završnim poklopcem čepa. Priključak za vijak za ugradnju vijaka i vijak za ugradnju pogonskog uređaja

2. Čvrsto postavljanje i trošenje pinova na nosaču, kolicima / nosivoj gredi. Sporo kretanje i trošenje kotača kolica, valjaka i konzolnih nosača. Jednom nakon 6 meseci dodajte litijumsku ili kalcijumovu osnovnu mast. Pregled električne opreme, uključujući trošenje klizača kablova, oštećenje ravnih kabela itd.

3, prestanite trošiti.

4, pregled i održavanje električnih dizala, inspekciju i održavanje električnih dizača treba provoditi određeno osoblje, u skladu s odgovarajućim odredbama uporabe električne dizalice, lanca i uređaja za hodanje.

5. Dijelove za koje je utvrđeno da su oštećeni iznad navedene vrijednosti treba zamijeniti.

Hot Tags: jednostruki nosač, kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, proizvedeni u Kini

Upit

You Might Also Like