Mala pokretna dizalica

Mala pokretna dizalica

Dizalica je nova generacija lagane dizalice, napravljena za modernu proizvodnju. Posebno je pogodan za kratke relacije, čestu upotrebu i intenzivne operacije dizanja. Učinkovit je, štedi energiju i štedi probleme. Područje je malo, lako se njime upravlja i održava. Kada...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Dizalica je nova generacija lagane dizalice, napravljena za modernu proizvodnju. Posebno je pogodan za kratke relacije, čestu upotrebu i intenzivne operacije dizanja. Učinkovit je, štedi energiju i štedi probleme. Područje je malo, lako se njime upravlja i održava.

jib crane (6)

Prilikom upravljanja pokretnom dizalicom, moraju se poštovati sve nacionalne sigurnosne tehničke specifikacije koje se odnose na upotrebu i rad dizalice. Iz sigurnosnih razloga izbjegavajte oštećenja opreme i pridržavajte se sljedećih sigurnosnih postupaka. Nije dozvoljeno koristiti pokretnu dizalicu za prevoz osoblja. Nije dozvoljeno nositi teške terete iznad osoblja. Ne naslanjajte se niti vucite teret. Ne preopterećujte upotrebu. Izbjegavajte podizanje kuke i udaranje graničnog prekidača za vrijeme normalnog rada. Ostali važni savjeti za rad: Razbacivač tereta mora biti obješen na kolica sa fleksibilnim priključkom. Krute veze stvaraju nekontrolirane sile koje u konačnici dovode do loma umora. Kada je teret težak, vrata baterijske lampe se ne smiju povući. Kada se ruka ručno rotira, kuka se može samo povući, a baterijsku lampu i kabl nije dozvoljeno povući. Pričvršćivače na pokretnoj dizalici treba pregledati i zategnuti jednom tokom 6 mjeseci.

image

Hot Tags: mala pokretna dizalica, Kina, tvornica, proizvođači, dobavljači, proizvedeni u Kini

Upit

You Might Also Like