Mala pokretna dizalica s okretnim mehanizmom

Mala pokretna dizalica s okretnim mehanizmom

Opis: 1. radni kran montiran na stupac za intenzitet svjetla, dizalica po pošti, uređaj za rotaciju okretnih ruku i električni dizač, dno stupaca na betonskom temelju s sidrenim vijkom, konzola rotirana pogonjena cikloidnim reduktorom kotača, električna dizalica na konzolu ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Opis:

1.Konska dizalica montirana u koloni radi intenziteta svjetla, dizalica poštom, pogonski uređaj za rotaciju ruku i električna dizalica, dno stupaca na betonskom temelju s sidrenim vijkom, konzola rotirajuća, pogonjena cikloidnim reduktorom kotača, električna dizalica na konzolnim gredama kao ravna linija koja ide s lijeva na desno i podiže teške predmete. Kran dizalica za šuplju čeličnu konstrukciju, lagana težina, veliki raspon, težina dizanja, ekonomičnost i izdržljivost.Jib Crane je nova generacija opreme za dizanje tela koja je razvijena da udovolji zahtjevima modernizirane proizvodnje. A Jib Crane prihvata tehnologiju zapadne Njemačke, ima značajke razumne strukture, lakog upravljanja i visoku efikasnost itd. Široko se koristi u rudnicima, radionici, skladištu, pristaništu itd.

2. Fiksirani stupac kosački dizalica uglavnom se sastoji od gornjeg stuba, niskog stuba, glavnog nosača, glavnog nosača stupa, električnog dizalice, mehanizma rotacije i električnog sistema itd. Normalno upravljački model kretne dizalice s daljinskim upravljačem ili privjesnom linijom s pritiskom na tipku ili oboje.

Prednost i karakteristike:

~ 1.Instalacija s vijakom visoke čvrstoće;
~ 2.Ugodan je u radu, siguran i skretan na fleksibilan;
~ 3.Niska buka, ugodna kabina i dobar izgled;
~ 4.Visoka kvaliteta i efikasnost, konkurentna cijena;
~ 5. Razumna i jednostavna cijela struktura, Lagana samo težina, u skladu s državnim standardima;
~ 6.Djeftini sustavi za rukovanje ne zahtijevaju izmjenu strukture zgrade okolo.


Hot Tags: mali kran za dizanje pokretne ruke, Kina, tvornica, proizvođači, dobavljači, proizvedeni u Kini

Upit

You Might Also Like