QC Type 16/3.2t~32/5T Magnet Handling Overhead Bridge Crane for Steel Scrap

QC tip 16+3.2t~32+5t Magnet Handling Overhead Bridge Crane for Steel Scrap I.QC Magnet Overhead Crane Opis proizvoda Magnet Handling Overhead Bridge Crane sastoji se od mosta, mehanizma za putovanje kranom, kolica, električne opreme i elektromagnetskog chucka. I putni mehanizam i...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

QC tip 16+3.2t~32+5t Magnet Handling Overhead Bridge Crane for Steel Scrap

11.jpg

QC type 16+3.2t~32+5t Magnet Handling Overhead Bridge Crane for Steel Scrap(001).jpg


Opis proizvoda I.QC Magnet Overhead Crane
Magnet Handling Overhead Bridge Crane se sastoji od mosta, mehanizma za putovanje ždralom, kolica, električne opreme i elektromagnetskog chucka. I putujući mehanizam i kolica motori su posebni motori za kranove, koji imaju veliki startni moment i kapacitet utovara. Magnetno je retenzivno 10 minuta nakon isključivog napajanja. Oblik elektromagneta može biti dizajniran prema adsorptivnim dobrima.


II. Magnet Handling Bridge Crane aplikacija
Magnet Handling Bridge Crane vrlo zgodan za primjenu u utovari, istovaru, i pokretnim željeznim ili čeličnim blokovima, cilindrima i tako dalje. Permanent Magnetic Crane su najislaniji pogon za podizanje tvornica, dokova, skladišta i transporta, također je uloga u metalurgiji, rudarstvu, industriji mašina, transportu itd. dizanje čeličnog vodiča magnetnim materijalima.


II. Magnet Handling Overhead Bridge Crane Features
1. Materijal:Sav kompresija strukturni dio komponenti krana izabranog materijala sa finim kvalitetom i u susret regulaciji. Važan materijal ima kvalitetnu garanciju i inspekcijski izvještaj.
2. Zavarivanje:U pogledu važnog šava zavarivanja i stresa je više od napetosti zavarivanja od 70% naprezanja na džeparac, provođenje provjere otkrivanja grešaka i vađenje 5% dužine zavarivanja ultrazvučnim testom. Izveštaj inspekcije koji je dat korisniku.
3. Magnetni chuck:Dizanje Magnet Serije MW5 se koristi za podizanje i transport čeličnih otpataka. Pogodan je za prijenos ljevanih ingota i raznih vrsta čeličnih otpataka. Ima ogromnu magnetnu silu i može privući mnogo čeličnih otpataka u jednom trenutku. Kolica su dizajnirana tako da imaju mehanizam za zamah. Tako da podignuta čelična šipka može slobodno promijeniti smjer.
4. Motor:Drive motor mora koristiti China Top Brand: Jiangte Motor. Proizvođač ima dobro dostignuće koje se koristi i pružio detaljne i stvarne parametre dokazuju da je to dobar proizvod performansi. Klasa izolacije >= F; Zaštitna klasa >= IP54.
5. Električni sistem:Inverter iz poznatog brenda ABB može napraviti podizanje i putovanje u bilo koju brzinu koju želite posebno za vaš rad. Sav mehanizam kontroliše PLC.
6. Kontrolna ploča:3 načina su opcionalna na osnovu budžeta ili potrebe: Kabina sa joystick pločom, bežična kontrolna ploča ili pendent kontrolna ploča.
7. Slikarstvo:Sav čelik se tretira eksplozijom pijeska prije nego što se slika. Postoje 3 sloja slika. Donji sloj je slika cinka kako bi se spriječilo zahrđanje. Boja gornje površine bi trebala biti prosječna.
8.Sigurnosni sistem:mehanički prekidač ograničenja: ograničenje preopterećenja, ograničenje visine, ograničenje završetka šina za putovanje. Električna zaštita: zaštita kratkog spoja, gubi faznu zaštitu, zaštita od niskog napona, zaštita od kvara struje, preko zaštite struje.


IV. Glavna proizvodna oprema

22.jpg


O nama

33(001).jpg

1. Tvorničke skale-- više od 1500 zaposlenih, preko 180 inženjera i tehničara, 210-plus setova napredne opreme za proizvodnju i testiranje omogućavaju nam da napravimo visoko kvalitetne dizalice.
2. Naši proizvodni rasponi su: Kineska standardna i evropska standardna nadžeta ždrala, gantry cranes, hoists i drugi dijelovi povezani sa kranom.
3. 18 mjeseci garancije i pružanje Overseas instalacije. Da se uverim da kran može bolje da služi za rad.
4. Imamo CE, ISO i drugi certifikat o zahtjevu kupca.


Ljubazno vas molim da nam pri slanju istrage pružite sljedeće informacije.

Kapacitet učitavanje

( )

Savjeti:5+5t ~ 20+20t

Span

( )

Savjeti:10.5m-31.5m

Visina podizanja

( )


napon

( )

380V 50Hz AC 3-fazni ili imajte na umu

Radniиka klasa

( )

Savjeti: A5 - A7 ako ne znaš, molim te nemoj

Sati po danu

( )


Kontrolni način

( )

Savjeti: daljinski upravljač, kontrola kabine ili kontrola pendenta

Brzina podizanja

( )

Savjeti: jednostruka brzina ili dvostruka brzina

Molim vas, slobodno nam pošaljite vaše detaljne zahtjeve, bili biste zadovoljni našim servisom.


Hot Tags: qc tip 16/3.2t~32/5t magnet rukovanje nad glavom most dizalica za čelični otpad, Kina, tvornica, proizvođači, dobavljači, napravljeni u Kini

Upit

You Might Also Like