QC tip 5 ~ 16t dvostruki nosač elektromagnetski nadzemni kran za rukovanje rebara

QC tip 5 ~ 16t dvostruki nosač elektromagnetski nadzemni kran za rukovanje rebara

QC tip 5 ~ 16t Dvostruki nosač Elektromagnetski nadzemni kran za rukovanje ivičnom pločom I. Dvostruki nosač Elektromagnetski nadzemni kran Opis proizvoda Dvostruki nosač Elektromagnetni nadzemni kran je posebno dizajn za podizanje i transport srednjeg debljine čelične ploče. Cela operacija je ...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

QC tip 5 ~ 16t dvostruki nosač elektromagnetni nadzemni kran za rukovanje rebara
I. Dvostruki nosač elektromagnetnih nadzemnih krana Opis proizvoda
Dvostruki nosač elektromagnetnih nadzemnih krana je posebno dizajniran za podizanje i transport srednjeg debljine čelične ploče. Cjelokupna operacija je sigurna, tačna i brza, kada transportuju neke dugačke ploče, oni lako iščupavaju. Za neku ploču debljine oko 6mm-32mm, razmak između 2 magneta trebalo bi da ostavi dodatnih 2.5-3.5m, a dužina na svakom kraju je ona jedne polovine prostora. Prema različitim podizačima, serija je podeljena na tip 350 i tip 400 i tip 500 i tip 650. Tip 350 je pogodan za fabriku ploča srednje veličine, fabriku za izgradnju brodova, fabriku za proizvodnju mašina, upravlja se podesivim magnetnim poljem, I može podići jedan ili određeni dio ploča.


II. Primene magneta sa nosačem nosača
1. Laka dizalica za popravke, radovi na sklapanju svetla, servisne zgrade, lagana skladišta, gdje su uslovi usluga retki.
2. Kranovi za radne mašine i mašine za opštu upotrebu u unutrašnjosti i na otvorenom.
3. Dodatni kranovi za čelične mlinove i druge prodavnice teških mašina, skladišta čelika, teške fabrike za proizvodnju, papirne mlinove itd. Sa radom magneta i kante za otpadne otpadne vode, postrojenja za đubrivo i indukcionu peć.
4. Dodatni kranovi za teške pogone za čelične mlinove i druge teške inženjerske svrhe. Dizalice dizajnirane za upotrebu na vrućim metalima na zahtev.


III. Specifikacije za elektromagnetni nadzemni kran

Image002.jpg


IV. Karakteristike proizvoda dvostrukog nosača elektromagnetnog nadzemnog krana

Materijal

Svi kompresorski konstrukcioni dio komponenti krana izabrani su materijali sa finim kvalitetom i ispunjavaju regulaciju. Važan materijal sadrži izveštaj o garanciji kvaliteta i inspekcijskim pregledima.

Zavarivanje

S obzirom na značajno zavarivanje šav i stres je više od napetostnog zavarivanja stresa od 70%, vrši provjeru detekcije kvara i uzima ultrazvučni test od 5%. Izvještaj o inspekciji koji je dat korisniku.

Magnetna glava

Serija za podizanje magneta MW5 se koristi za dizanje i transport čelika. Pogodan je za prenos livenih ingota i različitih vrsta čelika. Ima ogromnu magnetnu silu i može privući puno čelika u jednom trenutku. Kolica je dizajnirana da imaju mehanizam za pokretanje. Dakle, podignuta čelična šipka može slobodno da promeni pravac.

Motor

Pogonski motor mora da koristi Kineski Top brend: Jiangte Motor. Proizvođač ima dobre rezultate i koristi detaljan i stvaran parametar, dokazuje da je proizvod dobrog performansi. Izolaciona klasa> = F; Zaštitna klasa> = IP54.

Električni sistem

Invertor iz poznatog brenda ABB može učiniti dizanje i putovanje u bilo kojoj brzini koju želite posebno za svoj rad. Svi mehanizmi upravlja PLC

Kontrolna tabla

3 načina su opcionalni na osnovu budžeta ili potreba: Kabina sa džojstikom, bežičnom kontrolnom pločom ili kontrolnim panelom.

Slikarstvo

Sva čelika se tretira peskiranjem pre slikanja. Postoje 3 sloja slika. Donji sloj predstavlja bojenje cinka kako bi se sprečilo rđanje. Boja gornje površine treba da bude prosečna.

Sigurnosni sistem

Mehanički granični prekidač: ograničenje preopterećenja, ograničenje visine, granična granična vrijednost za putovanje. Električna zaštita: zaštita kratkog spoja, gubitak fazne zaštite, niskonaponska zaštita, zaštita od nestanka struje, zaštita od struje.


V. Naša usluga:
1.Kvalitetna garancija
U cilju "obezbeđivanja visokokvalitetnih dizalica za napredne korisnike", SINOKOCRANES je izgrađen na evropskoj tehnologiji dizalica, koja se bavi pouzdanim i stabilnim kvalitetom. Strogo, sveobuhvatan sistem kontrole kvaliteta osigurava sigurnost, funkcionalnost, elegantnost i zadovoljstvo naših proizvoda.
Imamo stručni i bogati iskustveni inspekcijski i ispitni tim. Garantujemo da su naši kranovi proverili naši inženjeri za kontrolu kvaliteta.
2. Posle prodaje
Mi ćemo obezbediti doživotnu uslugu praćenja kranske opreme. Tokom garantnog perioda dizajna krana, usled našeg proizvodnog rezultata u vezi sa problemima kvaliteta proizvoda, mi ćemo biti odgovorni za popravku ili rezervne delove besplatno.
Mi ćemo obezbediti dugoročne rezervne delove za koncesione kranove. Imamo potpunu prodaju, servisni agent i inventar rezervnih delova, kako bi osigurali siguran rad vašeg dizalice.
Nakon uspješnog puštanja u dizajn krana, bićemo na sajtu kupca ne na redovnoj osnovi, za kontrolu kvaliteta i rješavanje srodnih tehničkih problema na licu mjesta.


Molimo vas da nam pošaljete sledeće informacije kada nam pošaljete upit.

Nosivost

()

Savjeti: 1t 2t 3t 5t 10t 15t 20t

Raspon

()

Savjeti: 7,5m-31,5m

Visina dizanja

()


voltaža

()

380V 50Hz AC 3-fazni ili molimo Vas da obratite pažnju

Radnička klasa

()

Saveti: A5 ako ne znate, molim vas ne

Sati dnevno

()


Kontrolni put

()

Savjeti: daljinski upravljač, kontrola kabine ili pendentna kontrola


Hot Tags: QC tip 5 ~ 16t dvostruki nosač elektromagnetni nadzemni kran za rukovanje grebenom od gline, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, napravljeni u Kini

Upit

You Might Also Like