Kinocranes gornji okretni kolica teški elektromagnetski dizalica

Elektromagnetska dizalica tipa QC ima uklonjive okrugle ili kvadratne magnetove, koji su posebno pogodni za metalurške tvornice za utovar i istovar magnetskih proizvoda i materijala od magnetnog metala, posebno za rukovanje materijalima poput čeličnih otpadaka ili metala u ležištu. Takođe se često koristi u fabrikama i skladištima mašina za obradu materijala kao što su čelični i gvozdeni podlozi. QC tip magnet EOT dizalica sastoji se od pet dijelova: nosač mostova, nosač mehanizma, kolica, električna magnetska oprema i električna oprema. Svi mehanizmi rade u kontrolnoj sobi. Za vanjsku upotrebu potrebna je krovna oprema. Provodni oblik elektro-magnetske dizalice je podijeljen na tip kabela i kliznu liniju (opcionalno). Kolica prihvataju željeznički kabl posebnog oblika za provođenje električne energije. Svi mehanizmi rade u kontrolnoj sobi. Prikladan je, fleksibilan i udoban. Delovi su standardizovani i univerzalni. , serializacija, električna oprema su smješteni u električnoj prostoriji, lako se popravljaju.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Magnet crane6

Magnetna dizalica sastoji se od pet dijelova: okvir mosta u obliku kutije, mehanizam za pokretanje kolica, kolica, električna oprema i električni disk. Svi mehanizmi rade u kontrolnoj sobi. Kada se koristi na otvorenom, opremljen je opremom otpornom na kišu.

Magnet crane15

Model NO
Evropskog tipa
Stanje
Novo
Tip
Dupla dizalica
Raspon
do 35 m
Brzina podizanja
5 / 0. 38 m / min
Krosna brzina
0 ~ 30 M / Min (VVVF)
Radnička klasa
A5-A8
Porijeklo
Henan, Kina
Nosivost
5 t do 3 5 0t
Put do kontrole
Privjesak / bežični daljinski upravljač / kabina
Zaštitni znak
KINOKRANES
Specifikacija
CE, ISO
HS kod
8426112000
Motor
ABB Brend
Reduktor
Brend SEW


Hot Tags: kinokranes gornja rotirajuća kolica težak elektromagnet nadzemni kran, Kina, tvornica, proizvođači, dobavljači, proizvedeni u Kini

Upit

You Might Also Like