5+5Ton ~25+25Ton Magnet Overhead Crane sa Magnet Carrier Beam

5+5Ton ~25+25Ton Magnet Overhead Crane sa Magnet Carrier Beam

5+5Ton ~25+25 Ton Magnet Overhead Crane with Magnet Carrier Beam I. Magnet crane overview. Magnet Overhead Crane sa Magnet Carrier Beam se sastoji od mosta u obliku kutije, mehanizma za rad kolica, kolica, električne opreme, Magnet Carrier Beam sastoji se od pet dijelova, sve institucije su...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

5+5Ton ~25+25 Ton Magnet Overhead Crane sa Magnet Carrier Beam

Magnet Overhead Crane with Magnet.jpg


I. Magnet crane pregled.
Magnet Overhead Crane sa Magnet Carrier Beam se sastoji od mosta u obliku kutije, mehanizma za rad kolica, kolica, električne opreme, Magnet Carrier Beam sačinjen od pet dijelova, sve institucije su manipulirane u kabini, kada se koristi izvana s kišnim pokrivačima.
Kapacitet:5+5t ~ 25+25t
Max. Visina podizanja: 16m
Span: 10,5m-31,5m
Working Duty: A5-A6
Način kontrole: Kontrola kabine, Kontrola pendent linije, Daljinski upravljač


II. Overhead Crane sa aplikacijom Magnet Carrier Beam
Elektromagnetsko viseće ždralo za vješanje nadzemne dizalice i korištenje udaljenog elektromagnetskog pušača kao alata za rukovati magnetnim svojstvima željeznih metalnih proizvoda i materijala kao što su čelični ingoti, čelik, željezni blokovi, uglavnom za valjanje željeznih i čeličnih preduzeća, biblioteka gotovih proizvoda, Brodogradilište čelično dvorište, radionica rezanja i tako dalje. Vješalice se mogu montirati vertikalno ili paralelno sa glavnim ciliderom, bilo u gornjem ili donjem dijelu rotacije.


III. Detalji komponente ždrala
1.Glavna snoša
Naša kompanija koristi Q235B Mn strukturni čelik sa bešavnim jednom formirajući tehnologiju snažnije i elegantnije. Glavni zavarivanje sa potopljenim lucnim zavarivanjem, neuništivo testiranje, nakon zavarivanje cijelog snoda pucanja.
2. End beams
Struktura zavrsnog snopa je napravljena od pravih čeličnih cijevi ili čelične ploče. Nakon formiranja završetka snop, CNC mašina se ponovo pozicionira i obrađuje kako bi se izbjegla dimenzionalna tačnost i tolerancija završetka snop. Glavni snop i konačan snop su povezani s vijcima velike jačine kako bi se osigurala preciznost i glatko trčanje cijele mašine
3. MagnetNi nosač snošaja
Glavni dio elektromagnetskog mosta krana je magnet. Uključi struju, magnet će čvrsto držati čelične predmete, podižući do označenog mjesta. Odsjeci struju, magnetski nestao, čelični predmeti da se spusti.
4.električni sistemi
Napajanje je u obliku žice kolica, vozilo je opremljeno zračnim utikačima, poprištem bez ožičavanja.


O SINOKO CRANE


Henan Kino
Cranes Co., Ltd.

Moderno preduzeće za proizvodnju dizala, uglavnom istražuje, dizajnira i proizvodi dizalo visokog nivoa za napredne korisnike.

Glavni proizvodi

Oprema za podizanje kao što su nadzemne dizalice, gantry dizalice, električne dizalice, winches, srodni dijelovi dizalice i pribor, posebno lijevajući dizalice za radionicu za pravljenje čelika i port yard gantry dizalice.

Tvorničke skale

Površina fabrike 2.000.000m2, preko 1200+ zaposlenih, 210+setova napredne opreme za proizvodnju i testiranje

Certifikacija

ISO9001:2000, ISO14001:1996, OHSAS18001 itd.

Sinoko
Kultura

Mi Kino Cranes uvijek održavamo na konceptu Kontinuirano stvaranje, koristeći menadžment najvišeg nivoa, proizvodnju vrhunskih proizvoda, i veselimo se win-win suradnji s vama!Hot Tags: 5+5ton ~25+25ton magnet nad glavom dizalica sa magnetnim nosačem snopu, Kina, tvornica, proizvođači, dobavljači, napravljeni u Kini

Upit

You Might Also Like