Ručni blokovi za lance

Ručni blokovi za lance

Za KINOCRANES je sigurnost ključna za svu novu opremu za dizanje, a naši ručni ručni lanci nisu izuzetak.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Uglađen i efikasan rad

Kino ručni blok lanca su izdržljivi, dovoljno su lagani za transport. Nudimo ručne lance nosivosti do 5.000 kg, a takođe i nosivosti do 20.000 kg.

Sigurnost bloka ručnog lanca

Za Kinocranes je sigurnost ključna za svu novu opremu za dizanje, a naši ručni ručni lanci nisu izuzetak. Imaju dvostruku kočnicu u stilu Pawl Weston i 2 frikciona diska koji pružaju 4 površine kočnice. Kočnica je potpuno zatvorena kako bi se maksimalno spriječila prljavština. Kruta konstrukcija dizalice opremljena je čeličnim reduktorom i poklopcem ručnog kotača.

Lanac tereta od pocinčanog legiranog čelika visoke čvrstoće 80 ima visoku otpornost na koroziju. ISO kuka usvaja legirani čelik, termičku obradu kukom i kontrolnom tačkom. Obrađeni lančanici i zupčanici pružaju uglađenije, efikasnije i pouzdanije operacije. Uz to, mehanizam s otvorenim lancem može ostvariti jednostavan pregled i čišćenje.

Prilagodite se svim vrstama potreba za dizanjem

Blok lanca za ruke može se koristiti kao model ovjesa za kuku ili sa čeličnim kolicima u obliku slova I Ručnim kolicima se može ručno upravljati, a obojica se mogu koristiti u posebnoj prostoriji s malim zračnim prostorom.

Model teškog tipa takođe je opremljen graničnikom momenta i dodatnim ležajem koji podupire tovarni točak kako bi proizvod bio jači.

Neki od naših ručnih proizvoda takođe su primenljivi na opasno okruženje.

Ako želite pronaći više, pošaljite nam e-poštu u bilo kojem trenutku.


Hot Tags: ručni blokovi za ručne lance, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, proizvedeni u Kini

Upit

You Might Also Like