Kontrola kvaliteta

SINOKOCRANES je izgrađen na svojoj evropskoj tehnologiji dizalica, sa ciljem pouzdanog i stabilnog kvaliteta. Strog, sveobuhvatan sistem kontrole kvaliteta osigurava da svaki od naših kranskih proizvoda bude siguran, funkcionalan, elegantan i zadovoljan našim korisnicima.
Imamo profesionalne i bogate iskusne timove za inspekciju i testiranje. Mi garantujemo da je svaki od naših dizalica pregledan od strane naših inženjera kontrole kvaliteta.

image001(001).jpg

Ultrazvučni detektor debljine

Otkrivanje čelika
Sav čelik nakon dolaska mora biti pregledan na materijalu, veličini, debljini. Detekcija debljine ultrazvučnom debljinom. Izvještaj o materijalima će izdati inspekcijski tim. Ako se grupa QC-a nađe nekvalificirana, čelik se ne može staviti u skladište. Obaveštenje o vraćanju izdato od strane inspekcijskog inženjera direktno odeljenju nabavke.

image003(001).jpg


image005(001).jpg

Detektor magnetnog defekta

Weld Inspection
Svi šavovi za zavarivanje spojenih ploča, šavovi za zavarivanje mrežastih ploča su strogo u skladu sa crtežima i evropskim standardom za kranske procese. Upotrijebite RT / MT / UT / PT inspekciju bez razaranja i izdajte odgovarajući inspekcijski izvještaj. Izmjerite i označite nekvalificirane dijelove i dopustite da nema sumnje.

image007(001).jpg


image009(001).jpg

Tvrdoća tvrdoće Leeb

Tvrdoća kotača, test hrapavosti
Svi točkovi i delovi za obradu vratila zahtevaju strogu kontrolu za tvrdoću, hrapavost, dimenzije itd. Osigurati da svaki deo odgovara specifikacijama dizajna.

image011(001).jpg


image013(001).jpg

Merač debljine boje

Detekcija debljine boje
Napredni proces obrade površine i premazi bogati epoksidnim cinkom kako bi se osiguralo da naš kran neće imati pad boje ili blijeđenje boje. Ključ je naša stroga kontrola i kontrola kvaliteta.

image015(001).jpg


image017(001).jpg

Level Gauge

Prethodno instalirajte inspekciju
Iako imamo detaljnu kontrolu kvalitete za svaki dio u procesu proizvodnje, prije svake isporuke vodimo predinstaliranu inspekciju za svaki kran. Dizalica će biti prethodno instalirana i mjerena prema inspekcijskim procesima i projektnim parametrima. Ključni delovi za inspekciju su raspon, dužina, otklon snopa itd.

image019(001).jpg


Inspekcija treće strane
SINOKOCRANES ne samo da ima kompletnu inspekciju procesa i isporuku isporuke, za kritične komponente, fabrika poziva organe vlasti da izvrše inspekciju treće strane, osiguravajući da svaka komponenta dostigne zahtjeve dizajna.
Takođe, fabrika može vršiti inspekciju treće strane prema zahtevu korisnika od strane SGS, TUV ili BV međunarodne organizacije za inspekciju.

image027(001).jpg

image021(001).jpg

image023(001).jpg


image025(001).jpg

Inspekcija lokacije
SINOKOCRANES ima profesionalni instalacijski tim sa bogatim iskustvom u instalaciji dizalice. Različita zrela montažna ponuda za različite radionice i čelične konstrukcije. Prije ugradnje, naš inženjer na gradilištu će provjeriti i izmjeriti radionice, kao što su visina H-grede, visina radionice, raspon, točnost instalacije itd. Kako bi se osigurala glatka i uspješna instalacija dizalice.

image033(001).jpg

image029.jpg

image031.jpg
Total Station Laser Range Finder