100 kg iznad.

100 kg iznad.

1. opis proizvoda KBK sistema primjenjiv za opštu radionicu, skladište i radno mjesto gdje je potrebno pomjeravanje robe od 3.2 t, zahtijevamo temperaturu sredine je-20 ℃ ~ + 60 ℃. Visina lokacije KBK sistema instalacije ne bi trebala biti preko 1500m, općeg rada u zatvorenom prostoru. Kada KBK...
Chat Sada

Detalji o proizvodu

100 kg iznad.


Opis proizvoda

100 kg na Preputovanju sa Svetlomnom težinom Kbk Crane primjenjivi su u opštu radionicu, skladistu i radno mjesto gdje treba pomjerati robe od 3.2 t, zahtijevamo temperaturu sredine je-20 ℃ ~ + 60 ℃.

Visina lokacije KBK sistema instalacije ne bi trebala biti preko 1500m, općeg rada u zatvorenom prostoru.

Kada sistem KBK-a radi na otvorenom, u okolini sa korozivnim gasom i tekucina, a temperatura van-20 ℃/+ 60 ℃, trebalo bi poduzeti specijalne zaštitne mjere.

100 kg pregorutog tereta Kbk Crane koristi Modularno dizajn kako bi zamijenio Tradicionalni koncept kompletnog dizajna stroja. Osnovne komponente su napravljene za višestruke upotrebe, sa istim elementima za povezivanje i promjenjivi standardni moduli. Prema potrebama, može se Sastavit od jednogirnih ždralova, dvokrevetno-ždralova, kantilski ždralova, svijetlije ždralove i onaj kranove. Ona može formirati i velike automatizovane sisteme za upravljanje sistemom sa sigurnim podiskom u rasponu od 100kg do 5000kg. Ručna težina i fleksibilni modularni Ždralovi mogu se ručno operirati, kao i automatsko i poluautomatska operacija.

Lak za održavanje i fleksibilni modularni sistem ždrala je lako instalirati. Svaki standardni modul se može koristiti samo hrabrije.Aplikacija

100 kg iznad puta Svetloske težine Kbk Crane generalno se koristi u raznim industrijama: automobilska industrija, građevinski industrija, elektronska skupština, obradu hrane, proizvodnju mašina, skladište i druge industrije, pokrivanje proizvodnje i obrade, skupština za održavanje i različite prilike za podizanje i upravljanje materijalima u skladištima. Posebno je pogodno za proizvodne linije sa gustom opremom, kratkoročnim podizanju i učešnjim operacijama.


未标题-1


Osobina
1. Međunarodni napredni dizajn
2. kompaktna i razumna struktura
3. Light.
4. jednostavna operacija
5. superiorna konfiguracija
6. niska buka
7. ušteda energije


q


o nama

Company Profile 2 750


Usluga
1. savjetovanje za najbolje rješenje
2. profesionalni savjet za odabir vrste
3. iskusni eksperti na lokaciji za instalaciju i upravljanje
4. besplatni dijelovi za vrijeme trajanja garancije
u redu. neka tehnička podrška u bilo koje vrijeme

Hot Tags: 100 kg na pregorutoj težini, Kbk Crane, Kina, fabrika, proizvođači, dobavljači, napravljeni u Kini.

Upit

You Might Also Like